ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πολυμένη: "Κρατάμε την άνοδο και συνεχίζουμε"

Πολυμένη: "Κρατάμε την άνοδο και συνεχίζουμε"

Η Λαμπρινή Πολυμένη μίλησε για την δεύτερη θέση της Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κορασίδων β' κατηγορίας, την υποστήριξη της Εθνικής Γυναικών και έκανε επίσης και μία αφιέρωση.

Καλή η άνοδος, αλλά ήθελαν πολύ και το χρυσό μετάλλιο τα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων, η οποία κατέκτησε την 2η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα β' κατηγορίας που ολοκληρώθηκε το Σάββατο (25/8) στην Ποντγκόριτσα. Αυτό τόνισε και η Λαμπρινή Πολυμένη, ένα από τα τέσσερα "ασημένια" κορίτσια της συγκεκριμένης ομάδας που θα έχει την ευκαιρία να παίξει και στο Ευρωμπάσκετ Κορασίδων του 2019. Αυτή τη φορά όμως στην πρώτη κατηγορία...

" E, εντάξει... Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα στον τελικό. Πανηγυρίσαμε, δεν λέω... Ήταν ο αρχικός μας στόχος (σ.σ. η άνοδος) και τον πετύχαμε. Δεν ήρθε όμως και το αποτέλεσμα που θέλαμε στον τελικό. Θα κρατήσουμε την άνοδο και θα συνεχίσουμε", λέει η 15χρονη γκαρντ του ΠΑΟΚ. " Δουλέψαμε πολύ όλες για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαστε κάποιες από τις Παγκορασίδες μαζί, αλλά κυρίως δούλεψε η μία για την άλλη, προσπάθησε η μία για την άλλη όλο αυτό το διάστημα και ακούγαμε τους προπονητές μας".

Η νεαρή παίκτρια σχολίασε επίσης και την υποστήριξη που είχε κατά τη διάρκεια του τουρνουά η συγκεκριμένη ομάδα από τη "μεγάλη" Εθνική, αυτή των γυναικών. " Πραγματικά ήταν τεράστια τιμή για εμάς. Εγώ που τις έβλεπα μόνο από την τηλεόραση να τις βλέπω να χαίρονται με κάτι που κάνουμε εδώ! Ανατρίχιασα μόλις είδα που ανέβασαν βίντεο και μας έστειλαν τις ευχές τους. Ήμασταν όλες πολύ χαρούμενες και παίζαμε και γι’ αυτές".

Τέλος, η Πολυμένη είπε: " Η άνοδος αφιερώνεται σε όλες τις συμπαίκτριές μου, στον κόουτς και όλους τους προπονητές μας εδώ, σε όλο το τιμ. Είμαστε οικογένεια, περάσαμε πολλές ώρες όλοι μαζί και είμαι χαρούμενη που θα ξανασυναντηθούμε στην Α’ Κατηγορία".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ