ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παπανικολάου: "Ελλαδάρα μου, σ' αγαπώ"

Παπανικολάου: "Ελλαδάρα μου, σ' αγαπώ"

Το συγκινητικό μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου στο Instagram λίγη ώρα μετά την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για την εθνική ομάδα. Δεν το έκανε φυσικά ούτε μετά την πρόκριση της Ελλάδας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά τη συγκλονιστική νίκη που σημείωσε στην Τιφλίδα το βράδυ της Κυριακής (16/9). Ο "Παπ" ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία της Εθνικής, όπως παρατάχθηκε στην πρωτεύουσα της Γεωργίας για τον σημερινό αγώνα, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για κάτι καλό στην Κίνα το 2019.

" Πραγματικά υπερήφανος που μ’ έχει ευλογήσει ο θεός να έχω την ευκαιρία να εκπροσωπώ τη χώρα μου! Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται γύρω από αυτή την ομάδα!Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βρέθηκαν και θα βρεθούν και στα επόμενα παράθυρα σ’ αυτή την προσπάθεια! Και πάνω απ’ όλα ευχαριστώ κάθε Έλληνα που στηρίζει αυτή την ομάδα, που χαίρεται με τις χαρές της και λυπάται με της αποτυχίες της! Ελλαδάρα μου σ’ αγαπώ κι ελπίζω στην Κίνα να καταφέρουμε να σε κανουμε πάλι υπερήφανη!", έγραψε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

Δείτε το ποστάρισμα που έκανε ο διεθνής φόργουορντ στο Instagram:

Παπανικολάου: "Ελλαδάρα μου, σ' αγαπώ"

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ