ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλικό με το Πουέρτο Ρίκο η Εθνική Γυναικών

ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2019 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει σήμερα (8/9) σε φιλικό παιχνίδι το Πουέρτο Ρίκο (22:00) στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης.

Η Εθική Γυναικών βρίσκεται από χθες (7/9) στην Ισπανία, όπου και αναμένεται να αντιμετωπίσει σήμερα (8/9) σε φιλικό παιχνίδι το Πουέρτο Ρίκο (22:00) στο πλαίσιο ενός διεθνούς τουρνουά, δίνοντας έτσι συνέχεια στην προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τενερίφης (22-30/9).

Στο τουρνουά συμεμτέχουν ακόμα η Ισπανία και η Αργεντινή, οι οποίες και θα αναμετρηθούν νωρίτερα μέσα στην ίδια ημέρα (19:30). Οι νικητές των δύο ζευγαριών θα αναμετρηθούν στον τελικό του τουρνουά.

Την αποστολή της Εθνικής αποτελούν οι Στέλλα Καλτσίδου, Αφροδίτη Κοσμά, Λολίτα Λύμουρα, Άρτεμις Σπανού, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Έλενα Τσινέκε, Κατερίνα Σπαθάρου, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Ελεάννα Χριστινάκη, Αννα Νίκη Σταμολάμπρου και Σύνθια Εζέτζα, ενώ στην Αθήνα έμειναν οι Εβίνα Μάλτση και Μαριέλλα Φασούλα για να συνεχίσουν την αποθεραπεία τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ