ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Φιλική ήττα για την Εθνική Γυναικών

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÅËËÁÄÁ - ÃÁËËÉÁ / EUROBASKET / GREECE - FRANCE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:FIBA.COM) EUROKINISSI SPORTS

Η Εθνική Γυναικών έδωσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της με αντίπαλο το Βέλγιο, από το οποίο ηττήθηκε (68-63). Πρώτη σκόρερ η Μαριέλλα Φασούλα.

Το πρώτο φιλικό της Εθνικής Γυναικών δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα, αφού το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε από το Βέλγιο (68-63). Τα αμυντικά προβλήματα ήταν έντονα στο πρώτο μέρος για την ελληνική ομάδα, η οποία βελτίωσε πάντως την απόδοσή της στο πίσω μέρος του παρκέ, δίχως αποτέλεσμα.

Πρώτη σκόρερ για την Εθνική Γυναικών αναδείχθηκε η Μαριέλλα Φασούλα, με την Εβίνα Μάλτση και την Άρτεμη Σπανού να είναι οι άλλες δύο που σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κεραμιδάς, ανέφερε: " Ήταν το πρώτο μας φιλικό απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, η οποία στο περασμένο EuroBasket κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο. Παρά τις απουσίες είχαμε καλή αντίδραση. Στο δεύτερο ειδικά ημίχρονο επικεντρωθήκαμε στις προτεραιότητες που είχαν καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς, κάναμε αυτά που είχαμε σχεδιάσει και θεωρώ ότι σε συγκεκριμένους τομείς είχαμε θετικό πρόσημο. Πρέπει να κοιτάξουμε και την επόμενη μέρα και να αντιδράσουμε και αύριο σωστά. Οι παίκτριές ήταν σφιγμένες, όμως αυτά που θέλαμε να δούμε τα είδαμε και πλέον κοιτάμε τα επόμενο φιλικό".

Τα δεκάλεπτα: 21-12, 40-27, 52-45, 68-63

ΒΕΛΓΙΟ: Μεσταγκ Κ. 14 (1), Ντελαρέ 6, Μπελόμπι 2, Καπρό 7, Ρεσιμόντ, Μισεμαν 15, Λίσκενς 2, Μέσταγκ Χ. 7 (2), Μάες, Ναουλαρές, Ράμαν 4, Άλεμαν 11 (1).

ΕΛΛΑΔΑ: Σταμολάμπρου 1, Σταμάτη 6 (2), Λύμουρα 2, Παυλοπούλου 3, Μάλτση 13 (2), Σωτηρίου, Κοσμά 3, Σπανού 12, Χριστινάκη 8 (1), Σπαθάρου, Φασούλα 15, Εζέτζα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ