ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εθνική U18: Χωρίς Κλωνάρα κόντρα στην Φινλανδία

Εθνική U18: Χωρίς Κλωνάρα κόντρα στην Φινλανδία
FIBA FIBA

Ο Δημήτρης Κλωνάρας δεν θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Βλασσόπουλου για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι του Eurobasket U18 με την Φινλανδία (31/7, 21:15).

Χωρίς έναν από τους καλύτερους περιφερειακούς της θα παραταχθεί η Εθνική Εφήβων στο αυριανό παιχνίδι (31/7, 21:15) με την Φινλανδία για τους "16" του Eurobasket U18 του Βόλου . Όπως ενημέρωσε η ΕΟΚ, ο Δημήτρης Κλωνάρας δεν θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Βλασσόπουλου, λόγω του διαστρέμματος που υπέστη στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σλοβενία .

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι βέβαια ετοιμοπόλεμοι. Δύο εξ αυτών είναι και οι Νίκος Ρογκαβόπουλος, Ζώης Καράμπελας, οι οποίοι μίλησαν στο σάιτ της ΕΟΚ για τον αυριανό αγώνα, με τον φόργουορντ της ΑΕΚ να το χαρακτηρίζει " το πιο σημαντικό όλης της διοργάνωσης".

" Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Το πιο σημαντικό της διοργάνωσης. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι η νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κάτι άλλο", λέει ο Ρογκαβόπουλος. " Είναι μια ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές στο παρελθόν σε αυτές τις ηλικίες και την αντιμετωπίσαμε και φέτος και νικήσαμε στην Ιταλία, αλλά εγώ και ο Ζώης (Καράμπελας) απουσιάζαμε. Περιμένουμε να δούμε το βίντεο, να αναλύσουμε κάποια πράγματα και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό".

Ο Ρογκαβόπουλος είναι αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης... " Είχαμε αντιμετωπίσει τη Φινλανδία με ελλείψεις στην Ιταλία, αλλά και πάλι είχαμε νικήσει. Αν είμαστε καλοί στην άμυνα και δώσουμε ενέργεια, όπως με τη Σλοβενία, πιστεύω θα προκριθούμε", τόνισε ο φόργουορντ της Εθνικής, αναφερόμενος στη νίκη με 68-58 στο τουρνουά της Ιταλίας.

" Προετοιμαζόμαστε γι’ αυτό το παιχνίδι, το περιμένουμε πως και πως και θα τα δώσουμε όλα αύριο. Αν είμαστε καλύτερα θα πάρουμε και τη νίκη", είπε από τη μεριά του ο Ζώης Καράμπελας.

Photo credits: FIBA

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ