Ζήτησε την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα ο ΕΣΑΚΕ

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ζήτησε την παρέμβαση του Αθλητικού Εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου για την καταγγελία ξένου παίκτη που αγωνίζεται στην Stoiximan.gr Basket League, ενώ παράλληλα κοινοποίησε το αίτημά του στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, στην ΕΕΑ και στην ΕΟΚ.

Ένας ξένος παίκτης που αγωνίζεται στην Stoiximan.gr Basket League κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας "HoopsHype" πως ο πρόεδρος της ομάδας του κατά της διάρκειας μίας αναμέτρησης έκανε "παρατήρηση" στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, γιατί χάνουν με... μικρή διαφορά και το δημοσίευμα  προκάλεσε την αντίδραση του ΕΣΑΚΕ.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ζήτησε από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την διερεύνηση της καταγγελίας, ενώ παράλληλα κοινοποίησε την επιστολή του στον  Υφουπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. 

Η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

"Με σημερινή (17/3) επιστολή του προς τον κ. Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος ενημερώνει τον Αθλητικό Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών για το περιεχόμενο του δημοσιεύματος της αμερικανικής ιστοσελίδας hoopshype.com και τον παρακαλεί να προβεί άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του για την διερεύνηση του περιεχομένου του ως άνω δημοσιεύματος προκειμένου να προστατευθεί η αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε προς τον Υφουπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο Βασιλειάδη, την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Desiree Akhavan ξέρει τι κάνει μια λεσβιακή σκηνή πραγματικά σέξι

Μιλήσαμε με τη σκηνοθέτιδα του 'Miseducation of Cameron Post' για το πώς έφτιαξε μία ταινία για κλινικές 'θεραπείας' ομοφυλοφίλων στην Αμερική του Trump, την ανώμαλη προσγείωσή της μετά το μεγάλο βραβείο του Φεστιβάλ Sundance, και το κλειδί για μια αυθεντική, λεσβιακή ερωτική σκηνή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24