ΜΠΑΣΚΕΤ

Απόλλωνας Πάτρας: Συμφωνία με τον Νίκο Λιακόπουλο

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) PHOTO CREDITS

Μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Βετούλα, στον Απόλλωνα Πάτρας έχουν ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο και μάλιστα είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Νίκου Λιακόπουλου.

Στον Απόλλωνα Πάτρας θέλουν να παρουσιάσουν πολύ καλό πρόσωπο την ερχόμενη σεζόν στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2 και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες, κάτι το οποίο φαίνεται από τις κινήσεις που γίνονται στο ξεκίνημα του σχεδιασμού. Μετά την ανάληψη της τεχνική ηγεσίας από τον Νίκο Βετούλα, οι Πατρινοί ετοιμάζονται και για την πρώτη σημαντική προσθήκη στο ρόστερ τους αφού συμφώνησαν με τον Νίκο Λιακόπουλο.

Ο έμπειρος γκαρντ (37χρ., υψ. 1.91) την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Διαγόρα Δρυοπιδέων και είχε σημαντική συνεισφορά στην εξαιρετική πορεία της ομάδας ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί ξανά με τον Βετούλα στον Ιωνικό Νικαίας. Αναμφίβολα είναι από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας και με αυτή την κίνηση στον Απόλλωνα δείχνουν τον δρόμο που θα ακολουθήσουν στις μεταγραφικές τους επιλογές.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ