Απάντηση Εθνικού για την επιστολή του Στανόγιεβιτς: "Βρίθει αναληθειών"

Ο Εθνικός εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση για όσα καταλόγισε στον σύλλογο ο Νίκολα Στανόγιεβιτς, κάνοντας λόγο για αναλήθειες και αδυναμία συνεργασίας.

Ο Νίκολα Στανόγιεβιτς κατήγγειλε τον Εθνικό μέσω post στο Facebook, αναφέροντας ότι η ομάδα του Πειραιά δεν τήρησε σε κανένα διάστημα τα συμφωνηθέντα πριν λύσει αναίτια το συμβόλαιό του. Τώρα ήρθε η σειρά της απάντησης του συλλόγου.

Με μία επιθετική ανακοίνωση, ο Εθνικός υποστηρίζει πως όσα αναφέρει ο Σέρβος στο post του είναι αναλήθειες και πως στην πραγματικότητα ο Στανόγιεβιτς έδειξε από το ξεκίνημα μία αδυναμία συνεργασίας, ενώ ξεκαθαρίζεται ότι η ομάδα του Πειραιά τήρησε τους όρους της συμφωνίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Απάντηση στην επιστολή Στανόγιεβιτς που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

"Σαν παλαίμαχοι του τμήματος καλαθοσφαίρισης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον φίλαθλο κόσμο του Εθνικού ότι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα διοικητικά του τμήματος μετά την πλήρη του εγκατάλειψη – διάλυση με κίνδυνο να βρεθεί ομάδα στα τοπικά πρωταθλήματα. Ο στόχος λοιπόν για φέτος είναι λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, να γίνει μια οργάνωση και να παραδώσουμε την ομάδα σε κάποιον που θα θελήσει να ασχοληθεί με το τμήμα.

Στην ουσία του δημοσιεύματος του αθλητή Νίκολα Στανόγεβιτς έχουμε να παρατηρήσουμε ότι βρίθει αναληθειών. Εμείς από την πλευρά μας κρατήσαμε τους όρους της συμφωνίας που ο αθλητής δεν τήρησε και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αρνιόταν να συνεργαστεί και να αγωνιστεί για τη θέση για την οποία τον αποκτήσαμε, αποφασίστηκε η διακοπή της συνεργασίας μας. Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε σ’ αυτούς που συνέταξαν την πολύ ωραία ανακοίνωση στα ελληνικά, που ο αθλητής δεν γνωρίζει! ότι δεν είμαστε πολλοί, δεν περισσεύει κανείς, ήρθαμε για να ενώσουμε και όχι για να χωρίσουμε και προέχει όχι η προβολή κανενός μας αλλά το συμφέρον της ομάδας".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Κάποιος πρέπει να πει στους επιβάτες της business class ότι θα πεθάνουν πρώτοι

Συνέντευξη με τον Sebastian Fitzek, τον πιο διάσημο Γερμανό συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ