Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τέλος ο Δάγλας, από τον Πρωτέα

Τέλος ο Δάγλας, από τον Πρωτέα

Η ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σήμανε το τέλος της συνεργασίας του Αλέκου Δάγλα με τον Πρωτέα Βούλας έπειτα από τέσσερα χρόνια, μια άνοδο, ένα Κύπελλο Ελλάδας και μια δεύτερη θέση στην Α1 Γυναικών.

Ο Αλέκος Δάγλας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Πρωτέα Βούλας το 2011 και συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας των νοτίων προαστίων.

Παρ' όλα αυτά, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα (σ.σ. ήττες στα ντέρμπι από Ελληνικό, Παναθηναϊκό ) σήμαναν το τέλος της συνεργασίας του με τον Πρωτέα.

Ο Πρόεδρος ΔΣ του Πρωτέα Βούλας, Χρήστος Βασιλειάδης, δήλωσε με αφορμή την αποχώρηση του Αλέκου Δάγλα από την τεχνική ηγεσία.

"Ο Αλέκος Δάγλας είναι συνυφασμένος με την πρόσφατη ιστορία του Γυναικείου τμήματος του Πρωτέα Βούλας και ο αρχιτέκτονας των σύγχρονων επιτυχιών μας. Ανέλαβε την ομάδα ουσιαστικά υποβιβασμένη το 2011 και την οδήγησε στον ιστορικό τελικό Κυπέλλου με τον τότε Κυπελλούχο Ευρώπης Αθηναϊκό χάνοντας τον αγώνα στις λεπτομέρειες. Η ομάδα ξαναχτίστηκε από την αρχή και ακολούθησαν οι επιτυχίες της επανόδου της ομάδας μας στην Α1 και η ιστορική κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 2012-13, καθώς και η περσινή κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πρωτάθλημα Α1.

Η συμβολή του Αλέκου Δάγλα στο σημερινό οργανωτικό και αγωνιστικό επίπεδο του Πρωτέα Βούλας υπήρξε καθοριστική και η συνεργασία μας υποδειγματική. Χωρίζουμε σαν φίλοι κι επιθυμούμε ο Αλέκος να μείνει κοντά στον Πρωτέα, την ομάδα της γειτονιάς του και -ελπίζουμε- της καρδιάς του. Ευχαριστούμε τον coach Αλέκο Δάγλα για όλα όσα έκανε για εμάς τα τελευταία 4 χρόνια, και του ευχόμαστε από καρδιάς κάθε επιτυχία στο μέλλον".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ