ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Υποδέχεται το φαβορί της EuroLeague Γυναικών, Κουρσκ, στο ΣΕΦ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΡΙΧΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την πανίσχυρη Κουρσκ (18:00, ΕΡΤ 3, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 3η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών, της τρομερής Μπριάνα Στιούαρτ, έχοντας δύσκολο έργο.

Ο Ολυμπιακός θα φορέσει τα καλά του σήμερα (7/11) αφού υποδέχεται την - πρωτοπόρο του ομίλου του και πανίσχυρη - Ντιναμό Κουρσκ για την 3η αγωνιστική της EuroLeague Γυναικών στο ΣΕΦ.

Το έργο των "ερυθρόλευκων" είναι εξ ορισμού δύσκολο κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, στου οποίου το ρόστερ υπάρχει και η κορυφαία παίκτρια του κόσμου, Μπριάνα Στιούαρτ και συνολικά έχει το δεκαπλάσιο μπάτζετ από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Γιώργου Παντελάκη θα κάνει όμως το καλύτερο που μπορεί για να σταθεί σε αξιοπρεπές επίπεδο.

Άλλωστε ο Ολυμπιακός δεν είναι αδιάφορος, έστω κι αν γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν έχει ελπίδα πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης. Κι αυτό διότι ο 5ος και ο 6ος κάθε ομίλου πηγαίνουν στο EuroCup και συγκεκριμένα στα προημιτελικά, κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Ακόμα κι αυτός ο στόχος, βέβαια, είναι δύσκολος διότι η ομάδα του Πειραιά βρίσκεται στον δύσκολο όμιλο των γυναικών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Αγγελική Νικολοπούλου, Τζέσικα Τόμας, Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Μαρία Αυτζή, Άννα Σπυριδοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον και Χριστίνα Λίτση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ