Ο όμιλος του Ολυμπιακού στο EuroCup Women

Η κλήρωση για το EuroCup Γυναικών ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κληρώνεται στον 1ο όμιλο της πρώτης περιφέρειας. Δείτε ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί του στην πρώτη φάση.

Μία ομάδα από την Τουρκία, μία από την Λετονία και μία από την Πολωνία θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στην πρώτη φάση των ομίλων του EuroCup Women. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Μόναχο.

Ο Ολυμπιακός - ο οποίος βρέθηκε στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας - κληρώθηκε να βρεθεί στον 1ο όμιλο της 1ης περιφέρειας. Οι ομάδες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι "ερυθρόλευκες" είναι η Μπεσίκτας (10 γκρουπ δυναμικότητας-Τουρκία), ΤΤΤ Ρίγα (2ο γκρουπ δυναμικότητας-Λετονία) και Γκόρζοβ (4ο γκρουπ δυναμικότητας-Πολωνία).

Στην διοργάνωση θα πάρουν μέρος συνολικά 40 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε 2 περιφέρειες των 20 ομάδων με βάση γεωγραφικά κριτήρια. Σε αυτές τις 2 περιφέρειες δημιουργήθηκαν από πέντε όμιλοι των 4 ομάδων. Το πρώτο τζάμπολ για την φάση των ομίλων έχει προγραμματιστεί για τις 12 Οκτωβρίου 2017.

Ιδού οι Όμιλοι όπως αναρτήθηκαν επίσημα από την FIBA:

 

To video της κλήρωσης.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Old Fashioned είναι το μόνο κοκτέιλ για τον χειμώνα

Είναι δυνατό, διαχρονικό και τόσο απλό που μπορείς να το φτιάξεις και μόνος σου.

Όταν ο Βασίλειος Κωστέτσος, η Claudia Schiffer και ο Axl Rose τα πίνανε στο La Mamunia

Οργασμός 90s καλτίλας στο βίντεο που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ