Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ξεκίνησαν τη δουλειά οι νταμπλούχες

Ξεκίνησαν τη δουλειά οι νταμπλούχες

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στο παρκέ, ξεκινώντας τη δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Με απουσίες η πρώτη στο ΔΑΚ Γλυφάδας.

Με αρκετές απουσίες πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Γλυφάδας. Δίχως φυσικά τον Κώστα Μίσσα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, αλλά και χωρίς τις Εβίνα Μάλτση, Στέλλα Καλτσίδου, Ιβόν Άντερσον, Μίρνα Μάζιτς και Βικτόρια Μακόλι, οι οποίες αναμένονται μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι "ερυθρόλευκες" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη σεζόν 2017-'18 με νέα πρόσωπα τις Ελληνίδες διεθνείς Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Άννα Σπυριδοπούλου και τον Αντώνη Κουμούλη που εντάσσεται στο τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα επανήλθε η Ανθή Μπαλτά μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού της στον Αθηναϊκό.

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Ελένη Καπογιάννη, δήλωσε: " Ξεκινάμε πρώτα ο Θεός με υγεία και μεγάλη όρεξη. Έχουμε αποκομίσει πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από την περσινή σεζόν και ο στόχος δεν είναι μόνο το νταμπλ στην Ελλάδα αλλά και το βήμα παραπάνω στην Ευρώπη. Θεωρούμε ότι όταν με το καλό μαζευτεί όλη η ομάδα θα δουλέψουμε όπως πρέπει για να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι αισιόδοξη, θέλω όλες οι παίκτριές μας να είναι υγιείς και να επιδείξουν τη διάθεση που είχαν πέρσι και ακόμα μεγαλύτερη ώστε να φτάσουμε την ομάδα ένα βήμα παραπάνω".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ