Ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για τον τρίτο τελικό της Α1 Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. διαμαρτυρήθηκε -μέσω επίσημης ανακοίνωσης- στην ΚΕΔ για τη διαιτησία του τρίτου τελικού της Α1 Γυναικών. Υπάρχει σχετικό video που... τη συνοδεύει.

Έχει περάσει περίπου ένας μήνας (στις 25.4.2015 έγινε το παιχνίδι) από τον τελευταίο τελικό της Α1 Γυναικών κι ο Παναθηναϊκός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα. Οι "πράσινοι" τονίζουν ότι περίμεναν να δουν την αντίδραση της ΚΕΔ στα όσα τους επεσήμαναν το προηγούμενο διάστημα. Βλέποντας όμως πως δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε επίσημη διαμαρτυρία, την οποία συνοδεύουν από video με φάσεις από τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τους κυρίους Μάνο και Σώμο, γνωρίζοντας την ήττα με ένα πόντο διαφορά. Ωστόσο, ο Σύλλογός μας έχει υποχρέωση να μην αφήσει το θέμα της διαιτησίας να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δείχνοντας όπως πάντα σεβασμό στους θεσμούς του αθλήματος περίμενε έναν μήνα να δει τις ενέργειες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για αυτό το ματς. Το λιγότερο το οποίο όφειλε να κάνει η ΚΕΔ ήταν να τιμωρήσει, έστω και σιωπηρά τους δύο διαιτητές. Ωστόσο οι επιστολές που ο Παναθηναϊκός απέστειλε στην ΚΕΔ, είναι μέχρι αυτή την ώρα απλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μόνο αοριστίες σε προφορικό επίπεδο και κανένα δείγμα "τιμωρίας" έστω και σιωπηρής στα δυο πρόσωπα που όπως θα δείτε και από το βίντεο που κοινοποιούμε (και έχει σταλεί στην ΚΕΔ εδώ και δέκα ημέρες) καθόρισαν σε υπέρτατο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα.

Ένα βίντεο με 21 φάσεις και τα αντίστοιχα διαιτητικά τους σφάλματα που αποδεικνύουν και δικαιολογούν την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για όλα όσα διαδραματίστηκαν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, που οι δύο διαιτητές μετέτρεψαν σε παρωδία.

Το θλιβερό και άκρως ανησυχητικό είναι ότι όχι μόνο η ΚΕΔ κωφεύει και δεν τιμωρεί αλλά φαίνεται πως... προστατεύει και προωθεί τέτοιους διαιτητές, αφού μόνο τυχαίος δεν μοιάζει ο ορισμός των κυρίων κυρίων στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα και διαμαρτύρεται διότι γνωρίζει καλά ότι τέτοιες πρακτικές "επιβράβευσης", οι οποίες παραπέμπουν στο σάπιο σύστημα του ποδοσφαίρου έχουν θλιβερά αποτελέσματα όχι μόνο στον Όμιλό μας αλλά και στους συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και σε ολόκληρη τη φίλαθλη κοινότητα που αγαπά το άθλημα του μπάσκετ.

ΥΓ. Για να μη βγουν οποιοιδήποτε καλοθελητές και πουν πως ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται τώρα γιατί έχασε τον αγώνα, να τους πληροφορήσουμε πως ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με τον Πρωτέα Βούλας, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη ΚΕΔ για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα ο Παναθηναϊκός έχασε για πρώτη φορά στην έδρα του μετά από 3 χρόνια.

Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.ΟΛίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τον τελευταίο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να αντιμετωπίσει τους κυρίους Μάνο και Σώμο, γνωρίζοντας την ήττα με ένα πόντο διαφορά. Ωστόσο, ο Σύλλογός μας έχει υποχρέωση να μην αφήσει το θέμα της διαιτησίας να περάσει σε δεύτερη μοίρα. Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. δείχνοντας όπως πάντα σεβασμό στους θεσμούς του αθλήματος περίμενε έναν μήνα να δει τις ενέργειες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας για αυτό το ματς. Το λιγότερο το οποίο όφειλε να κάνει η ΚΕΔ ήταν να τιμωρήσει, έστω και σιωπηρά τους δύο διαιτητές. Ωστόσο οι επιστολές που ο Παναθηναϊκός απέστειλε στην ΚΕΔ, είναι μέχρι αυτή την ώρα απλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω. Μόνο αοριστίες σε προφορικό επίπεδο και κανένα δείγμα "τιμωρίας" έστω και σιωπηρής στα δυο πρόσωπα που όπως θα δείτε και από το βίντεο που κοινοποιούμε (και έχει σταλεί στην ΚΕΔ εδώ και δέκα ημέρες) καθόρισαν σε υπέρτατο βαθμό το τελικό αποτέλεσμα. Ένα βίντεο με 21 φάσεις και τα αντίστοιχα διαιτητικά τους σφάλματα που αποδεικνύουν και δικαιολογούν την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του Παναθηναϊκού για όλα όσα διαδραματίστηκαν στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος, που οι δύο διαιτητές μετέτρεψαν σε παρωδία. Το θλιβερό και άκρως ανησυχητικό είναι ότι όχι μόνο η ΚΕΔ κωφεύει και δεν τιμωρεί αλλά φαίνεται πως... προστατεύει και προωθεί τέτοιους διαιτητές, αφού μόνο τυχαίος δεν μοιάζει ο ορισμός των κυρίων κυρίων στα πρόσφατα φιλικά παιχνίδια της Εθνικής ομάδας. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται έντονα και διαμαρτύρεται διότι γνωρίζει καλά ότι τέτοιες πρακτικές "επιβράβευσης", οι οποίες παραπέμπουν στο σάπιο σύστημα του ποδοσφαίρου έχουν θλιβερά αποτελέσματα όχι μόνο στον Όμιλό μας αλλά και στους συλλόγους που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα και σε ολόκληρη τη φίλαθλη κοινότητα που αγαπά το άθλημα του μπάσκετ. ΥΓ. Για να μη βγουν οποιοιδήποτε καλοθελητές και πουν πως ο Παναθηναϊκός διαμαρτύρεται τώρα γιατί έχασε τον αγώνα, να τους πληροφορήσουμε πως ο Παναθηναϊκός μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού με τον Πρωτέα Βούλας, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στη ΚΕΔ για τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτόν τον αγώνα ο Παναθηναϊκός έχασε για πρώτη φορά στην έδρα του μετά από 3 χρόνια.http://panathinaikos1908.gr/news.php?id=509&type=basket&type_image=basket_photos

Posted by Panathinaikos on Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πώς το πιο πολυτελές πάρτι του πλανήτη κατέληξε σε φιάσκο

Ένας 24χρονος Ελληνοαμερικάνος έκανε τα πλουσιόπαιδα να κλαίνε στις Μπαχάμες και το Netflix το κάνει ντοκιμαντέρ.

Κάψιμο λίπους με αλτήρες: Απλά, δυνατά, αποτελεσματικά

Μια προπόνηση που ζητάει από σένα 35 λεπτά τη μέρα και σου ανταποδίδει ένα αρμονικά γραμμωμένο σώμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ