STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χαρίλαος Τρικούπης: Ενίσχυση στην περιφέρεια με Άντονι Μάθις

Oregon's Anthony Mathis brings the ball down court against Montana during a college basketball game in Eugene, Ore., Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Chris Pietsch)
Oregon's Anthony Mathis brings the ball down court against Montana during a college basketball game in Eugene, Ore., Wednesday, Dec. 18, 2019. (AP Photo/Chris Pietsch) AP PHOTO/CHRIS PIETSCH

Ο Χαρίλαος Τρικούπης έβαλε μπροστά τις μηχανές εν όψει της επόμενης σεζόν, ανακοινώνοντας δεύτερο ξένο σε δύο μέρες. Ο λόγος για τον Άντονι Μάθις, που θα ξεκινήσει την επαγγελματική πορεία του από το Μεσολόγγι.

Ο Άντονι Μάθις (24, 1μ95) είναι το νέο πρόσωπο στον Χαρίλαο Τρικούπη εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την απόκτησή του. Ο 24χρονος γκαρντ ολοκλήρωσε την κολεγιακή του πορεία με τη φανέλα του Oregon, έχοντας 8.5 πόντους και 2.3 ριμπάουντ (με 45.3% στα σουτ εντός παιδιάς), με την ομάδα του Μεσολογγίου να αποτελεί την αφετηρία της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο νεοαποκτηθείς περιφερειακός είναι ο δεύτερος ξένος που υπογράφει ο Χαρίλαος Τρικούπης για την επόμενη σεζόν, μετά τον Χαντίμ Σόου που... άνοιξε τον λογαριασμό το φετινό καλοκαίρι για το σύνολο του Ντίνου Καλαμπάκου.

AP Photo/Chris Pietsch

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ