STOIXIMAN BASKET LEAGUE

VIDEO: Οι στιγμές έντασης στο Nick Galis Hall

VIDEO: Οι στιγμές έντασης στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο κόσμος του Άρη δεν τίμησε τον τίτλο του πλέον μπασκετικού της χώρας στον δεύτερο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό, ξεφεύγοντας από τα όρια. Δείτε τι έγινε εντός κι εκτός παρκέ στο Nick Galis Hall, το βράδυ της Δευτέρας (9/5).

Το παιχνίδι του Άρη με τον Παναθηναϊκό για τα ημιτελικά των playoffs της Basket League ΣΚΡΑΤΣ σημαδεύτηκε από στιγμές διόλου... ευχάριστες. Οι οπαδοί των "κίτρινων" ξέφυγαν από τα όρια, με τις ύβρεις προς τον Δημήτρη Διαμαντίδη , τον Αντώνη Φώτση και το ποτήρι με νερό που έπεσε πάνω στον Έλιοτ Ουίλιαμς στη διάρκεια της προθέρμανσης να είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικράτησε στο Nick Galis Hall.

Η ατμόσφαιρα ήταν "ηλεκτρισμένη" πριν ακόμη από το τζάμπολ, το παιχνίδι διεκόπη στο πρώτο δεκάλεπτο από τον Σπύρο Γκόντα, ενώ στο φινάλε ένας πρώην παράγοντας του Άρη δεν δίστασε να βρίσει με τον χείριστο τρόπο τον Αντώνη Φώτση, προκαλώντας (και) τη δική του αντίδραση.

Όλα ξεκίνησαν από την προθέρμανση κιόλας, όταν οι φίλοι του Άρη στοχοποίησαν τον Έλιοτ Ουίλιαμς. Ο Αμερικανός δεν αντιδρούσε αρχικά, αλλά μόλις τον έφτυσαν και του πέταξαν ένα ποτήρι με νερό, έγινε έξαλλος, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον ηρεμήσουν. Ο 27χρονος γκαρντ/φόργουορντ χρειάστηκε μάλιστα μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να ηρεμήσει και να συνεχίσει την προθέρμανσή του.

Οι ύβρεις συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα στο Nick Galis Hall, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να είναι ο κύριος αποδέκτης. Γι αυτόν τον λόγο άλλωστε ο Σπύρος Γκόντας διέκοψε προσωρινά την αναμέτρηση στα μισά της πρώτης περιόδου, προκειμένου να γίνουν συστάσεις.

Τα πράγματα όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Παρά τη νίκη του Άρη, υπήρχαν κάποιοι που συνέχισαν να στρέφονται (λεκτικά) εναντίον των παικτών του Παναθηναϊκού, με τον Αντώνη Φώτση να μην συγκρατείται όταν άκουσε πρώην παράγοντα των "κιτρίνων" να καθυβρίζει τη μητέρα του, που δεν βρίσκεται στη ζωή. Ο υπαρχηγός του "τριφυλλιού" αντέδρασε, απάντησε και χρειάστηκε την παρέμβαση του Αργύρη Πεδουλάκη, του Μάνου Παπαδόπουλου και του Δημήτρη Διαμαντίδη για να φύγει από το σημείο της έντασης και να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια.

Κι όλα αυτά, παρουσία του Γιώργου Χαλβατζάκη, αφού ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ βρισκόταν στο Nick Galis Hall για τον τρίτο ημιτελικό των δύο ομάδων. Παρεμπιπτόντως, βράβευσε τον Οκάρο Ουάιτ πριν το τζάμπολ για την ανάδειξή του σε MVP της regular season.

VIDEO: Οι στιγμές έντασης στο Nick Galis Hall
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ