STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τρομερό Fair Play του Λυκογιάννη, μαζί στο παρκέ οι δίδυμοι Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μαζί στο παρκέ του ΟΑΚΑ βρέθηκαν ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, καθώς ο Άρης Λυκογιάννης αντέδρασε αστραπιαία όταν ο Ρικ Πιτίνο έριξε τον πρώτο στο ματς Παναθηναϊκός - Χολαργός.

Μια σπάνια στιγμή είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση Παναθηναϊκός - Χολαργός για τη 12η αγωνιστική της Basket League 2018/19 όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ή είδαν τον αγώνα από την τηλεόραση. Ήταν τα μέσα της δεύτερης περιόδου, όταν ο Ρικ Πιτίνο έδωσε την ευκαιρία στον Γιώργο Καλαϊτζάκη να πατήσει το παρκέ, με τον Άρη Λυκογιάννη να αντιδρά αστραπιαία και να βάζει κι εκείνος τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη για να αντιμετωπίσει τον δίδυμο αδελφό του!

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΧΟΛΑΡΓΟΣ / ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΤΟΥ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ήταν μια πραγματικά όμορφη εικόνα να βλέπει κανείς δύο δίδυμους να παλεύουν ο ένας με τον άλλο, ήταν μια εικόνα που πολύς κόσμος ήθελε να δει στο περσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη όταν ο Βαγγέλης Αγγέλου, κόουτς των κιτρινόμαυρων τότε, δεν έδωσε στον Παναγιώτη την ευκαιρία να πάρει χρόνο συμμετοχής και να αντιμετωπίσει τον αδελφό του. Εστω και με καθυστέρηση, αυτό έγινε το απόγευμα της Κυριακής (6/1), στο πρώτο ματς του 2019.

Στο τέλος μάλιστα ο Γιώργος έκανε φάουλ στον Παναγιώτη για να εκτελέσει ο δεύτερος βολές, να βάλει τη δεύτερη και να χειροκροτηθεί από το κοινό στο ΟΑΚΑ.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ