ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπαλουκάς: "Ζητώ συγνώμη"

Παπαλουκάς: "Ζητώ συγνώμη"
INTIME SPORTS

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό που ισοδυναμούσε με την απώλεια του πρωταθλήματος, ενώ ζήτησε συγνώμη τόσο από τους συμπαίκτες του, όσο και από τον κόσμο...

" Σήμερα παίξαμε ένα τελικό που το θέλαμε πάρα πολύ. Δυστυχώς εκεί που έπρεπε να δείξουμε ψυχολογία νικητή δεν το κάναμε", ανέφερε αρχικά ο αρχηγός του Ολυμπιακός και τόνισε στη συνέχεια:

"Ζητώ προσωπικά συγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο γιατί αν δεν έχανα τις βολές θα παίρναμε τη νίκη. Το φέρνω βαρέως και ζητώ συγνώμη από όλους".

Έπειτα μίλησε για την μεγάλη ευκαιρία που έχασε η ομάδα του να ισοφαρίσει... " Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να διορθώσουμε την ήττα του πρώτου ματς, αλλά δεν καταφέραμε να πατσίσουμε μας δόθηκε η ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε", ενώ τόνισε στη συνέχεια: " Όχι, εγώ θα συνεχίσω να παίζω μπάσκετ. Το που θα το δείξει η πορεία".

Στη συνέχεια μίλησε για το αν υπάρχει άγχος στο ΟΑΚΑ: " Όταν είσαι δεύτερος και θες να έρθεις πρώτος είναι δύσκολο ψυχολογικά. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας και δεν ακούσαμε αυτό που μας είπε ο κόουτς, ότι το ματς λήγει με το σφύριγμα του διαιτητή. Τρέμω που χάσαμε το παιχνίδι, έχω παίξει πολλούς τελικούς αλλά το σημερινό με πόνεσε πολύ και το φέρω προσωπικά βαρέως".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ