STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο"

Πεδουλάκης: "Χρειαζόμαστε ακόμα χρόνο"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στο πόσο πολύ νωρίς είναι ακόμα και πόσο χρόνο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να ρολάρει

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως οι ψηλοί του Παναθηναϊκού δεν είναι ακόμα έτοιμοι, ενώ τόνισε πως οι νέοι παίκτες του δεν γνωρίζουν καλά καλά τα συστήματα της ομάδας.

"Καλησπέρα σε όλους. θα μου επιτρέψετε να πω σε έναν καλό φίλο καλό ταξίδι, τον γνωρίζω καλά και δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, οπότε δεν θα πω πολλά", ανέφερε ο Αργύρης Πεδουλάκης όσον αφορά τον θάνατο του Φίλιππου Συρίγου:

"Έγινε πολύ κακό ματς και από τις δύο ομάδες. Δεν είχαμε ρυθμό, ανάσες, δεύτερα άλματα, γενικά ήμασταν πίσω. Πολλά παιδιά δεν ξέρουν ακόμα τα πλέι μας. Πρέπει να βρούμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια και τις προπονήσεις. Εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας, δεν ήμασταν καλοί, αυτό πρέπει να βελτιώσουμε".

Για τα επιθετικά ριμπάουντ σχολίασε: "Σίγουρα, τα άστοχα σουτ σού δίνουν πιθανότητα να πάρεις περισσότερα ριμπάουντ. Δεν είναι απόλυτοι οι αριθμοί, είναι ποσοστιαίοι. Επίσης, οι ψηλοί μας δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση, αυτό μας στοίχισε. Αμφότερες οι ομάδες έχουμε πρόβλημα αυτή την περίοδο".

Από την πλευρά του, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης επισήμανε: "Ουσιαστικά, ήταν το πρώτο παιχνίδι μας, μετά το Κύπελλο, νομίζω ότι όλα είναι ακόμα εικονικά. Είμαστε πολύ λίγο χρόνο μαζί, θα πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα για να παρουσιαστούμε καλύτεροι στα επόμενα ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, έπαιξε πολύ καλύτερα και κέρδισε καθαρά. Εμείς είχαμε κάποια προβλήματα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ