STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Ματς υψηλότερου κινδύνου μπροστά μας"

Πεδουλάκης: "Ματς υψηλότερου κινδύνου μπροστά μας"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη βελτίωση που πρέπει να δείξει ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια, καθώς "ακολουθούν ματς υψηλότερου κινδύνου", όπως χαρακτηριστικά είπε. Τι είπε για Διαμαντίδη

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΚΑΟΔ (66-56), ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για το διπλό στόχο που είχε η ομάδα του στον ημιτελικό του Κυπέλλου, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Διαμαντίδη.

Παράλληλα, υπογράμμισε την επιβεβλημένη ανάγκη να βελτιωθεί η ομάδα του στη συνέχεια, καθώς ακολουθούν αγώνες υψηλότερου κινδύνου, όπως είπε.

"Ήταν ένα ματς δύσκολο παιχνίδι και χαλαρό. Χαλαρό λόγω και των ημερών και του ότι δεν είχαμε παιχνίδι για την Ευρωλίγκα. Συνήθως υπάρχουν εκπλήξεις σ' αυτά τα ματς", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Έπρεπε και να πάρουμε τη νίκη και να προσπαθήσουμε να εντάξουμε κάποια παιδιά μέσα στο παιχνίδι μας, όπως για παράδειγμα ο Καπόνο αλλά και ο Μπανκς. Ήταν φιλότιμη προσπάθεια του ΚΑΟΔ. Είχαμε κι ιδιαίτερες συνθήκες στα καλάθια, όπου έπρεπε να προστατεύσουμε κάποια παιδιά. Υπάρχουν παιδιά, που δεν ξέρουν τα plays μας. άλλα έχουμε μπροστά μας ματς υψηλότερου κινδύνου".

Σε ερώτηση για τον Διαμαντίδη σχολίασε: "Δεν ήταν συνθήκες αυτές για να παίξει κανείς μπάσκετ. Ήταν ζεστός ο παίκτης, τον άφηνες έξω, κρύωνε και έπρεπε να ξαναμπεί μέσα στη συνέχεια. Ευτυχώς που δεν είχαμε κι άλλους τραυματισμούς στο παιχνίδι, ούτε από εμάς, ούτε από τον ΚΑΟΔ. Δεν έχουμε νεότερα ακόμα για την κατάσταση του Διαμαντίδη".

Καλαφατάκης: "Παίξαμε παλικαρίσια"

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και την προσπάθεια των παικτών του παρουσιάστηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης μετά το τέλος του αγώνα του ΚΑΟΔ, με τον Παναθηναϊκό.

"Για την ομάδα της Δράμας και για την ομάδα μου ήταν μία μέρα ιστορική. Παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την καλύτερη ομάδα τα τελευταία 15 χρόνια. Πιστεύω ανταποκριθήκαμε, αν όχι στα 40 λεπτά, στο μεγαλύτερο διάστημα. Παίξαμε ένα παιχνίδι με αξιοπρέπεια και σεβασμό στους εαυτούς μας και τους αντιπάλους", υποστήριξε ο προπονητής των Δραμινών και συμπλήρωσε:

"Ήταν το τέλος της διαδρομής, ήταν το πέμπτο παιχνίδι μας Κυπέλλου μέχρι εδώ. Ξέραμε τις πιθανότητες που είχαμε παίζοντας με τον Παναθηναϊκό και ανταποκριθήκαμε όσο καλύτερα γίνεται. Μας έτυχε και το πρόβλημα του Νόουλς με τη θλάση, ενώ και ο Μπορόβνιακ τον έβαλα να παίξει εθιμοτυπικά, καθώς το παιδί έχει ήδη κλείσει στη Ζιέλονα Γκόρα.

Παίξαμε παλικαρίσια, αλλά χάσαμε την επαφή στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, έσφιξε η άμυνα του Παναθηναϊκού και πήρε μία διαφορά, το γυρίσαμε, αλλά και πάλι επέβαλε το παιχνίδι του και τελείωσε όπως τελείωσε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό όχι μόνο για τη νίκη αλλά για την εικόνα που παρουσιάζει το τελευταίο διάστημα. Χρόνια πολλά, υγεία σ' όλους, το 2013 να φέρει υγεία, ευτυχία και δουλειά σ' όλο τον κόσμο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ