STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η ΚΕΔ ενημέρωσε την VTB League για τις εξελίξεις με τον Αναστόπουλο

BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ /  EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / 5ος ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Επικοινωνία της ΚΕΔ/ΕΟΚ με την VTB League υπήρξε το βράδυ της Παρασκευής (3/5), για να ενημερωθεί ο Νίκος Πιτσίλκας σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα του Παναγιώτη Αναστόπουλου.

Τι κι αν ο υπεύθυνος διαιτησίας της VTB League, Νίκος Πιτσίλκας, είχε ορίσει τον Παναγιώτη Αναστόπουλου στο Game 3 της σειράς Κάλεβ Ταλίν - Ούνικς Καζάν , τι κι αν ο Έλληνας ρέφερι είχε πάρει ήδη τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει στην Εσθονία, τι κι αν η ΚΕΔ/ΕΟΚ είχε ενημερωθεί σχετικά μετά την συνηθισμένη ανταλλαγή e-mails, το όνομα του έμπειρου διαιτητή μπήκε στην κληρωτίδα και προέκυψε από εκείνη για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Προμηθέας της 26ης αγωνιστικής της Basket League 2018/19.

Εν συνεχεία, οι άνθρωποι της ΚΕΔ/ΕΟΚ ενημέρωσαν τους ομολόγους τους στην VTB League για τις εξελίξεις, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η συμμετοχή του Αναστόπουλου στην τριάδα της αναμέτρησης Κάλεβ Ταλίν - Ούνικς Καζάν. Ο Πιτσίλκας θα προχωρήσει το πρωί του Σαββάτου (4/5) στην αντικατάστασή του Έλληνα και εκείνος θα είναι έτσι διαθέσιμος για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Προμηθέα Πάτρας το απόγευμα της Τετάρτης (8/5).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ