Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι

Πριν από την έναρξη των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Συλλυπητήριο μήνυμα από Χαλβατζάκη.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα (14/11) στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

"Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι θα τηρηθεί πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ" 

Συλλυπητήριο μήνυμα από Χαλβατζάκη

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον πρόεδρο της Γαλλικής Λίγκας (NBL) κ. Αλέν Μπεράλ για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι:

"Αξιότιμε πρόεδρε

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αισθανόμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τα αθώα θύματα και τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η 6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΡΑΤΣ BASKET LEAGUE

Δοκιμάζονται οι Θεσσαλονικείς

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

10 ζώα υπό εξαφάνιση που δεν έχεις ιδέα ότι υπάρχουν

Είναι ζόρικο να είσαι αφρικανικός πιγκουίνος το 2018.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24