STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Basket League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Basket League: Τα βλέμματα στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
EUROKINISSI

Ο αγώνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Basket League. Δοκιμάζεται στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, μάχη ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Κολοσσό.

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο παιχνίδι που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Basket League . Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους Θίοντορ, Ματσιούλις, Καββαδά και Τσαλμπούρη κόντρα στον Παναθηναϊκό, ελπίζοντας αρχικά να φανεί ανταγωνιστική δεδομένου ότι αγωνίζεται με μισή ομάδα κόντρα στην ίσως πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης.

Οι "πράσινοι" από την πλευρά τους δεν θα έχουν στις τάξεις τους το Νίκο Παππά, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Αντετοκούνμπο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, ενδιαφέρον έχουν οι αγώνες Περιστέρι - Ολυμπιακός (18:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), καθώς και η μάχη των "ουραγών" ανάμεσα σε Ρέθυμνο και Κολοσσό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας:

15.00 Κύμη - Ήφαιστος

15.45 ΠΑΟΚ-Πανιώνιος

15.45 Ρέθυμνο-Κολοσσός

15.45 Προμηθέας Πάτρας-Λαύριο

15.45 Χολαργός-Άρης

18.00 Περιστέρι-Ολυμπιακός

19.30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Basket League

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ