ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημο του Καμπετσή στη Βίλεμ

Ο Αργύρης Καμπετσής από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021
Ο Αργύρης Καμπετσής από αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ | 23 Ιανουαρίου 2021 EUROKINISSI

Η Βίλεμ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αργύρη Καμπετσή ως δανεικού από τον Παναθηναϊκό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2022.

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Αργύρη Καμπετσή στη Βίλεμ με τους Ολλανδούς να ανακοινώνουν το βράδυ της Τρίτης (31/8) την απόκτηση του Έλληνα επιθετικού του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2021-22.

Όπως γράψαμε από χθες η οψιόν έχει οριστεί στις 700.000 ευρώ με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί και ένα ψηλό ποσοστό μεταπώλησης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η Βίλεμ πήρε τον επιθετικό Αργύρη Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας στράικερ θα παίξει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν με το κλαμπ να διατηρεί οψιόν αγοράς του Καμπετσή από τον Παναθηναϊκό μετά το πέρας της σεζόν.

Η Βίλεμ δεν είναι άγνωστη στον Έλληνα επιθετικό. "Η Βίλεμ έχει "χτίσει" μια καλή παράδοση με Έλληνες παίκτες τα τελευταία χρόνια μίλησα με τον Βαγγέλη Παυλίδη και τον Μάριο Βρουσάι για το κλαμπ. Ήταν θετικοί στο να έρθω εδώ και ελπίζω να αφήσω το στίγμα μου".

Εν συνεχεία γίνεται αναφορά στο που ξεκίνησε την καριέρα του ο Έλληνας φορ με τον ίδιο να δηλώνει: "Η περίοδος μου στη Ντόρτμουντ ήταν πιθανότατα αρκετά νωρίς για μένα. Τώρα όμως είμαι 22, έχω περισσότερη εμπειρία, είμαι ώριμος και έτοιμος για αυτή τη νέα περιπέτεια".

Όσο για τα χαρακτηριστικά του δήλωσε: "Είμαι ένας στράικερ που του αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια και έχω καλή τεχνική και ταχύτητα".

Στην ανακοίνωση υπάρχουν και δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή για τον Καμπετσή ο οποίος θα παίξει με το νούμερο "10" στη φανέλα ο οποίος είπε: "Επειδή θέλαμε να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θέλαμε έναν ακόμη επιθετικό μετά την αποχώρηση του Παυλίδη. Ο Αργύρης είναι ένας δυνατός επιθετικός με αρκετή ποιότητα και γρήγορος. Μπορεί να σκοράρει και με τα δύο πόδια, τόσο με το αριστερό όσο και το δεξί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ