ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Βίλεμ για δανεισμό Καμπετσή

Ο Καμπετσής κατά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό
Ο Καμπετσής κατά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό ΙΝΤΙΜΕ

Δανεικός στη Βίλεμ παραχωρείται από τον Παναθηναϊκό ο Αργύρης Καμπετσής. Στις 700.00 ευρώ το υποχρεωτικό buy out που καταβάλλεται στο τέλος της επόμενης σεζόν στους πράσινους, οι οποίοι θα κρατήσουν και 25% των δικαιωμάτων του 22χρονου επιθετικού.

Μια του κλέφτη (Γκέζτεπε), δύο (Βέιλε), η τρίτη αποδείχτηκε και "φαρμακερή" για τον Αργύρη Καμπετσή. Ο 22χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βίλεμ, αφού ο Παναθηναϊκός έφτασε σε συμφωνία με τον ολλανδικό σύλλογο για τον δανεισμό του.

Η αρχική πρόταση της Βίλεμ προέβλεπε ελεύθερο δανεισμό με option αγοράς (όχι υποχρεωτική) 300.000 ευρώ. Ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε, ζητώντας και μεγαλύτερο ποσό και υποχρεωτικότητα, κάτι που η ομάδα του Τίλμπουργκ δέχτηκε.

Η Βίλεμ λοιπόν επανήλθε προτείνοντας υποχρεωτικό buy out 700.000 ευρώ στο τέλος της επόμενης σεζόν, προσφέροντας παράλληλα 25% μεταπώληση στους "πράσινους", οι οποίοι με τη σειρά τους έκαναν δεκτή την εν λόγω πρόταση.

Και έτσι, ο Καμπετσής αναμένεται τις αμέσως επόμενες ώρες να αναχωρήσει για Ολλανδία προκειμένου να ρυθμιστούν και τα τυπικά και να επικυρωθεί η μετακόμισή του στη Βίλεμ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ