ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παναθηναϊκός: Επίσημη η ανανέωση του Ξενόπουλου έως το 2023

Ο Βασίλης Ξενόπουλος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τη Super League Interwetten
Ο Βασίλης Ξενόπουλος στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ EUROKINISSI

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου έως το 2023 με το νεαρό γκολκίπερ να υπογράφει την Παρασκευή (12/2) το νέο του συμβόλαιο.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία του για την επέκταση του συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου έως το καλοκαίρι του 2023. Οι πράσινοι είχαν εδώ και λίγες μέρες ενημερώσει πως επήλθε πλήρη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Την Παρασκευή (12/2) έπεσαν και οι υπογραφές στα συμβόλαια με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει επίσημα τη συμφωνία και ο 22χρονος παίκτης να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του τριφυλλιού. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσει και η επίσημη ανακοίνωση για την επέκταση με τον Αργύρη Καμπετσή.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Βασίλη Ξενόπουλου. Ο ποδοσφαιριστής μας υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως τις 30 Ιουνίου 2023.

Ο Βασίλης εντάχθηκε στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από μικρή ηλικία και στα 18 του, το 2016, υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο 23χρονος τερματοφύλακας έχει καταγράψει 4 συμμετοχές με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Το έχω ξαναπεί ότι ήθελα εξαρχής να συνεχίσω γιατί είμαι πολλά χρόνια εδώ. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά με σκοπό να είμαι έτοιμος όταν μου δοθούν οι ευκαιρίες, ώστε να ανταμείψω όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να φτάσει ψηλά η ομάδα. Το νέο συμβόλαιο είναι μια επιβράβευση για μένα. Θα δείξω ότι αξίζω αυτή την εμπιστοσύνη»".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ