ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Λεφράνκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και εντάσσεται στη β' ομάδα

ΑΕΚ μεταγραφές: Ο Λεφράνκ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και εντάσσεται στη β' ομάδα
AEK FC

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 19χρονου μεσοεπιθετικού Ιλία Λεφράνκ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24. Ο Μαροκινός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και εντάσσεται στη β' ομάδα.

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Ιλία Λεφράνκ. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την Ένωση, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του SPORT24, που είχε αποκαλύψει τη συμφωνία.

Ο Λεφράνκ έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και εντάσσεται στη β' ομάδα της ΑΕΚ. Ο νεαρός Μαροκινός αγωνίζεται κυρίως στα άκρα της επίθεσης, αποτελώντας προϊόν των Ακαδημιών της Λέουβεν, ενώ στη συνέχεια φόρεσε της Μέχελεν. Είναι έξι φορές διεθνής με την εθνική Μαρόκου Κ20, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε και μία φορά με την Κ16 του Βελγίου.

Αυτή είναι η τέταρτη κίνηση παίκτη από το εξωτερικό, ύστερα από τους Χαμέντ Καντέρ Φοφανά (αμυντικό χαφ), Ρόκσον Γεμπόα (στόπερ), Τζάλοου Λαμαράνα (χαφ) και Σαμί Τλεμκανί (τερματοφύλακας).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"O Βελγομαροκινός Ιλιά Λεφράνκ (Ilyas Lefrancq) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ και θα ενταχθεί άμεσα στην ΑΕΚ Β εν όψει της σεζόν 2023-24 της Super League 2.

Ο γεννημένος στις Βρυξέλλες πλάγιος επιθετικός στις 3/12/2003 άρχισε την καριέρα του στην OH Leuven, με την οποία πήρε χρόνο συμμετοχής στη μεγάλη κατηγορία του Βελγίου τη σεζόν 2021-22. Πέρσι αγωνίστηκε στην Β Ομάδα της K.V. Mechelen (12 συμμετοχές-1 γκολ).

Εχει ύψος 1,77 και είναι διεθνής με την U20 του Μαρόκου".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ