ΑΕΚ

ΑΕΚ μεταγραφές: Παίρνει τον Σαμί Τλεμκανί

ΑΕΚ μεταγραφές: Παίρνει τον Σαμί Τλεμκανί

Η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του 19χρονου Μαροκινού τερματοφύλακα, Σαμί Τλεμκανί, ο οποίος προορίζεται αρχικά για τη β' ομάδα με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα.

Σε μία κίνηση με μέλλον και προοπτική προχωρά η ΑΕΚ, καθώς βρίσκεται μία "ανάσα" από την απόκτηση του 19χρονου τερματοφύλακα, Σαμί Τλεμκανί. Ο νεαρός γκολκίπερ αναμένεται να αποτελέσει την τρίτη επιλογή, πίσω από τους Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Γιώργο Αθανασιάδη, παίρνοντας αρχικά χρόνο με τη β' ομάδα, με τη σύμφωνη γνώμη του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Σαμί Τλεμκανί γεννήθηκε στη Γαλλία και αποτελεί προϊόν των Ακαδημιών της Κρετέιγ. Το 2018 μετακόμισε στην Paris FC, από την οποία τον αγόρασε η Τσέλσι το 2020 αντί 1.800.000 ευρώ. Για μία τριετία, με έναν ενδιάμεσο σταθμό ως δανεικός στη Μέρσθαμ, αγωνίστηκε στην Κ18 και Κ21 της Τσέλσι.

Από τους Λονδρέζους αποχώρησε το φετινό καλοκαίρι, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, τον οποίο και βρήκε στην ΑΕΚ. Ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας (1.90μ) αποτελεί μία απ' τις μεγαλύτερες ελπίδες του Μαρόκου στη συγκεκριμένη θέση, έχοντας τεράστια προοπτικές. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, η Τσέλσι είχε δαπανήσει ένα τόσο σημαντικό ποσό για έναν 16χρονο ποδοσφαιριστή.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ