ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Στη Βραζιλία ο Παπαρούνας

Στη Βραζιλία ο Παπαρούνας

Στις 21 Φεβρουαρίου είναι η κρίσιμη ημερομηνία για τον Στέφανο Παπαρούνα και τις ελπίδες του να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο πρωταθλητής μας των Καταδύσεων, αναχωρεί την Κυριακή (7/2) με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο, για τη Βραζιλία, όπου αρχικά και μέχρι τις 15 του μήνα θα πραγματοποιήσει προετοιμασία στη Μπραζίλια και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ρίο για το 20ό Παγκόσμιο Κύπελλο Καταδύσεων (19-23/2) που αποτελεί κριτήριο πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Θα πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και πάντα με δεδομένο ότι η προετοιμασία μας εδώ περνάει από 40 κύματα, με τις συνθήκες και τα προβλήματα που υπάρχουν. Στην Μπραζίλια θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο γίνεται καλή δουλειά και να εγκλιματιστεί ο Στέφανος αφού τις ίδιες συνθήκες θα βρούμε και στο Ρίο. Πιστεύω στις δυνατότητες του. Για να είμαστε πάντως σίγουροι για το εισιτήριο πρόκρισης χρειάζεται να βρεθεί μέσα στην πρώτη 20άδα», δηλώνει ο Πέτρος Φυρίγος για τον αθλητή του που θα αγωνιστεί (21/2) στα 3 μέτρα του Τραμπολίνο.

Στο Ρίο, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μεταβαίνει στις 16 του μήνα και ο διεθνής Κριτής μας, Νίκος Τουλούδης.

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ