ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Πέμπτη θέση στον τελικό του τεχνικού ομαδικού η Εθνική

Πέμπτη θέση στον τελικό του τεχνικού ομαδικού η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού, όπου πήρε την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Την πολύ καλή εμφάνιση που είχε κάνει και στο ελεύθερο πρόγραμμα, επανέλαβε η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης και στον τελικό του τεχνικού προγράμματος του ομαδικού, όπου πήρε την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου, στη Γλασκώβη.

Οι Ιφιγένεια Δίπλα, Όλγα Κουργιαντάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου (σ.σ.: μία αλλαγή μόνο στη σύνθεση σε σχέση με το ελεύθερο, στη θέση της Κοφίδη, η Κουργιαντάκη) εκτέλεσαν όσο πιο όμορφα μπορούσαν το πρόγραμμά τους, βαθμολογήθηκαν με 85,9359 β. και κατετάγησαν 5ες στην Ευρώπη, αφήνοντας πίσω τους πάλι τη Γαλλία (6η με 85,1023 β.) και άλλες δυνάμεις.

Πρόκειται για ακόμα μια σημαντική διάκριση για τη νεανική ομάδα της ελληνικής καλλιτεχνικής κολύμβησης, που εμφανίζεται σε πολύ καλή κατάσταση και αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσία (94,6000), το ασημένιο η Ουκρανία (90,7439) και το χάλκινο η Ιταλία (90,3553). Τέταρτη ήταν η Ισπανία (89,8716).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Ομαδικού μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Την Τρίτη, προτελευταία ημέρα των αγώνων, υπάρχει η συμμετοχή των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Εβελίνας Παπάζογλου στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου και των Νικολέττας Παπαγεωργίου και Βασίλη Γκορτσιλά στον τελικό του ελεύθερου μικτού ντουέτου.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ