ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο Υγρού Στίβου: Με την έκτη καλύτερη επίδοση πέρασαν στον τελικό του ελεύθερου ντουέτου οι Πλατανιώτη και Μαλκογεώργου

BUDAPEST,HUNGARY,23.JUN.22 - ARTISTIC SWIMMING - FINA World Championships, Women Duet Free. Image shows Sofia Evangelia Malkogeorgu and Evangelia Platanioti (GRE).. Photo: GEPA pictures/ Csaba Doemoetoer
Evangelia Malkogeorgu and Evangelia Platanioti - GEPA pictures/ Csaba Doemoetoer INTIME SPORTS

Την έκτη θέση στον προκριματικό του ελεύθερου ντουέτου κατέλαβαν οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, με την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού να κρίνεται στον αυριανό (8/2, 13:00) τελικό.

Με την ίδια συνταγή που ακολούθησαν στον τελικό του τεχνικού ντουέτου επέλεξαν να συνεχίσουν και στον προκριματικό του ελεύθερου οι Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, καθώς οι Ελληνίδες πρωταθλήτριες της καλλιτεχνικής κολύμβησης δεν ρίσκαραν.

Πραγματοποίησαν ένα πρόγραμμα με χαμηλότερο συντελεστή δυσκολίας σε σχέση με τα ανταγωνιστικά δίδυμα και κατετάγησαν έκτες με 232.8188 βαθμούς.

Στόχος στον αυριανό (8/2, 13:00) τελικό για τις δύο αθλήτριες θα είναι να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση και με υψηλότερη βαθμολογία από το Ισραήλ, την Ολλανδία ή τη Μεγάλη Βρετανία, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ