ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ

Παγκόσμιο υγρού στίβου: Έκτος ο Κυνηγάκης στα 10χλμ open water

Ο Άλκης Κυνηγάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο
Ο Άλκης Κυνηγάκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021 JAE C. HONG /' AP PHOTO

Ο Άλκης Κυνηγάκης πραγματοποίησε εξαιρετική προσπάθεια στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης και κατέλαβε την έκτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Στην 25η θέση ο Αστέριος Δαλδογιάννης.

Κοντά στα μετάλλια σε έναν ακόμα μεγάλο αγώνα βρέθηκε ο Άλκης Κυνηγάκης. Ο Έλληνας κολυμβητής τερμάτισε στην έκτη θέση στα 10χλμ ανοικτής θαλάσσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Ο Κυνηγάκης κατάφερε να μείνει κοντά στο προπορευόμενο γκρουπ, αλλά στο τέλος αποσπάστηκε με μικρή διαφορά μια τετράδα αθλητών που διεκδίκησε τα μετάλλια χεριά με χεριά.

Έτσι ο Κυνηγάκης με τον Ιταλό, Γκρέγκοριο Παλτινιέρι πάλεψαν για την πέμπτη θέση η οποία κατέληξε στα χέρια του δεύτερου στο photo finish. Ο Κυνηγάκης ολοκλήρωσε τη διαδρομή σε 1:51:42.10.

Στον αγώνα συμμετείχε και ο Αστέριος Δαλδογιάννης ο οποίος τερμάτισε στην 25η θέση με χρόνο 1:54:10.30.

Το χρυσό μετάλλιο κατέληξε στα χέρια του Γερμανού, Φλόριαν Βέλμπρουκ με χρόνο 1:50:40.30, δεύτερος ήταν ο Ούγγρος, Κριστόφ Ραζόφσκι με 1:50:59.00 και τρίτος ο Όλιβερ Κλέμετ επίσης από τη Γερμανία με 1:51:00.80.

Οι τρεις νικητές εξασφάλισαν την παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το επόμενο καλοκαίρι.

TAGS ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΑΛΚΗΣ ΚΥΝΗΓΑΚΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ