ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Ο Γιάννης Οικονόμου έδειξε την παραμονή του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού

20o    -  /  / MEDIA DAY KOE (  / EUROKINISSI)
20o - / / MEDIA DAY KOE ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου φωτογράφησε την παραμονή του Γιώργου Μαυρωτά στη θέση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Το “βάπτισμα” του νέου υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Οικονόμου έγινε στο κατάλληλο event. Στην παρουσίαση της αποστολής που θα λάβει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Φουκουόκα.

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία του κ. Οικονόμου σε εκδήλωση του ελληνικού αθλητισμού και έδειξε τις προθέσεις του για το πρόσωπο της θέσης του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού.

Στις δηλώσεις του φάνηκε ότι υπολογίζει πολύ στη βοήθεια, την πείρα και τις γνώσεις του Γιώργου Μαυρωτά και ότι θέλει να τον διατηρήσει στη θέση του γενικού γραμματέα, επιβραβεύοντας την αθόρυβη δουλειά που έκανε από τότε που ανέλαβε αυτό το πόστο.

“Το μόνο που έχω να υποσχεθώ είναι ότι μαζί με τον Γιώργο Μαυρωτά θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να γίνεται η κατάσταση ολοένα και καλύτερη”, είπε -μεταξύ άλλων- ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στους αθλητές και δείχνοντας τον κ. Μαυρωτά που βρισκόταν δίπλα του.

Γιάννης Οικονόμου: “Έχω την τύχη και την τιμή να συνεργάζομαι με τον Γιώργο Μαυρωτά”

“Δεν έχω τα βιώματα και τη σχέση που έχει ο γενικός γραμματέας μας, ο Γιώργος (Μαυρωτάς). Έχω την τύχη και την τιμή -και κυρίως την τύχη- να συνεργάζομαι μαζί του και νομίζω αυτό θα είναι προς όφελος του αθλητισμού γενικότερα, αλλά και του υγρού στίβου μιας και ο Γιώργος προέρχεται από εκεί.

Θέλω να σας ευχηθώ καλή τύχη και υγεία και να καταφέρεται να πετύχετε όσα περισσότερα και καλύτερα μπορείτε. Έτσι κι αλλιώς, για να φτάσετε ως εκεί έχετε ξεπεράσει τους εαυτούς σας και έχετε δουλέψει πάρα πολύ.

Αυτό είναι μια πρώτη μεγάλη νίκη. Εύχομαι και ελπίζω να γυρίσετε πίσω με ρεκόρ, με τίτλους, με μετάλλια, με προκρίσεις στους Ολυμπιακούς Αγώνες για τις Εθνικές μας ομάδες. Ούτε συνηθίζω, ούτε μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις. Άλλωστε, είμαι μόλις μια εβδομάδα στη θέση αυτή. Καταλαβαίνω ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε για να βελτιώσουμε τη ζωή σας. Το μόνο που έχω να υποσχεθώ είναι ότι μαζί με τον Γιώργο θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να γίνεται η κατάσταση ολοένα και καλύτερη”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ