ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Ηρωική 8η θέση για Παπαρούνα-Φαφαλή

Ηρωική 8η θέση για Παπαρούνα-Φαφαλή

Ο Στέφανος Παπαρούνας και ο Μιχάλης Φαφαλής συμμετείχαν στον τελικό των 3μ. συγχρονισμένων καταδύσεων στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ένα μήνα μετά επικίνδυνο τον τραυματισμό του Μιχάλη Φαφαλή στο καταδυτήριο του Άγιου Κοσμά, όταν ο βατήρας κόπηκε στα δύο ο νεαρός αθλητής αγωνίστηκε στον τελικό στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βερολίνου.

Ο Φαφαλής και ο Στέφανος Παπαρούνας συμμετείχαν στον τελικό των 3 μέτρων συγχρονισμένων καταδύσεων. Κατέλαβαν την 8η θέση με 365.37 βαθμούς.

Η εμφάνιση τους είναι απόλυτα επιτυχημένη αν σκεφτεί κανείς πως όλο το χειμώνα δεν έκαναν προπονήσεις εξαιτίας του κρύου και μετά το ατύχημα του Φαφαλή είχαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το καταδυτήριο στο ΟΑΚΑ.

Οι δύο αθλητές είχαν λάβει μέρος και στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 2013 στη Βαρκελώνη στο ίδιο αγώνισμα. Άγνωστο είναι αν θα συνεχίσουν. Δέκα χρόνια μετά το χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο των Θωμά Μπίμη και Νίκου Συρανίδη στο ίδιο αγώνισμα, το μέλλον είναι ζοφερό.

Πρωταθλητές Ευρώπης αναδείχθηκαν οι Ρώσοι Ζαχάροβ και Κουζνέτσοβ με 464.64 βαθμούς. Δεύτεροι ήταν οι Γερμανοί Χάουσντινγκ και Φεκ με 438.15 και τρίτοι οι Ουκρανοί Γκορζκοβόζοβ και Κβάσα με 433.98.

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του τελικού:

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ