ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Έκτη στο Ελεύθερο η Εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης

Έκτη στο Ελεύθερο η Εθνική συγχρονισμένης κολύμβησης

Η Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης κατέλαβε την 6η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος και προκρίθηκε στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γλασκόβης.

Την 6η θέση στον προκριματικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού κατέλαβε η Εθνική μας ομάδα στο άνοιγμα της αυλαίας των αγωνισμάτων της Καλλιτεχνικής (Συγχρονισμένης) Κολύμβησης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου στη Γλασκόβη, το πρωί της Παρασκευής (3/8). Έτσι προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος που θα γίνει το Σάββατο (4/8) το μεσημέρι.

Οι Ιφιγένεια Δίπλα, Βασιλική Κοφίδη, Σοφία Μαλκογεώργου, Εβελίνα Παπάζογλου, Σοφία Σαραντίδη, Άννα Μαρία Ταξοπούλου, Αθανασία Τσόλα, Γεωργία Βασιλοπούλου βαθμολογήθηκαν με 86,0333 β. (λίγα χιλιοστά του βαθμού λιγότερο από τις 5ες Γαλλίδες 86,4667) και προκρίθηκαν στον τελικό όπου θα επιδιώξουν να προωθηθούν ακόμα ψηλότερα.

Την πρώτη θέση στον προκριματικό πήρε η Ρωσία (95.5000), τη δεύτερη η Ουκρανία (93,4333) και την τρίτη η Ισπανία (91,3333), τέταρτη ήταν η Ιταλία (90,8333).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του προκριματικό στο Ελεύθερο Ομαδικό ΕΔΩ.

Αργότερα το απόγευμα υπάρχει η συμμετοχή των Εβελίνας Παπάζογλου και Ευαγγελίας Πλατανιώτη στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος και στη συνέχεια οι Νικολέττα Παπαγεωργίου και Βασίλης Γκορτσικάς θα μετάσχουν στον τελικό του Τεχνικού προγράμματος του Μικτού Ντουέτου.

TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ