ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Ανοίγει το καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά

Ανοίγει το καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, Κωνσταντίνο Πρίφτη και αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του καταδυτήριου των εγκαταστάσεων.

Δύο και περισσότερους μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και λιγότερο από δύο χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016 (Ρίο ντε Τζανέιρο), τα αθλήματα των Καταδύσεων και της Συγχρονισμένης κολύμβησης και ιδιαίτερα οι Εθνικές τους ομάδες στερούνται παντελώς χώρων προπόνησης τους.

Η μόνη αθλητική εγκατάσταση για προετοιμασία τους, είναι το κλειστό Καταδυτήριο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά η οποία όμως λόγω αντικειμενικών λόγων παραμένει κλειστή.

Προκειμένου να λυθεί το τεράστιο αυτό πρόβλημα, σήμερα (4 Νοεμβρίου) στα γραφεία της ΚΟΕ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Ομοσπονδίας Δημήτρη Διαθεσόπουλου και του Προέδρου του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά κ. Κων/νου Πρίφτη.

Συζητήθηκε διεξοδικά το όλο πρόβλημα όπως έχει διαμορφωθεί, καθώς επίσης και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διοίκηση του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά για τη λειτουργία των αθλητικών του εγκαταστάσεων.

Προκειμένου δε να βρεθεί λύση για την προετοιμασία των Εθνικών μας ομάδων Καταδύσεων και Συγχρονισμένης κολύμβησης, αποφασίστηκε από κοινού όπως, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν, το κλειστό Καταδυτήριο να δοθεί προς χρήση και προετοιμασία των ανωτέρω Εθνικών ομάδων, σε κοινή συνεργασία των δύο πλευρών.

Μετά από αυτό, η ΚΟΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά κ. Πρίφτη για την κατανόηση που επέδειξε και για τη βούληση του να συνδράμει, παρά τις υπάρχουσες δυσκολίες, στην ομαλή προετοιμασία των Εθνικών ομάδων Καταδύσεων και Συγχρονισμένης κολύμβησης.

Επειδή, από πρόσφατα γεγονότα, υπήρξε παρεξήγηση και δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ομοσπονδιακοί προπονητές των ανωτέρω Εθνικών ομάδων, εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για τα προβλήματα λειτουργίας του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά, με την παρούσα οι Πέτρος Φυρίγος (ομοσπονδιακός τεχνικός Καταδύσεων), Μαρία Θηβαίου και Ναταλία Τσερνέτσκα (Ομοσπονδιακές προπονήτριες Συγχρονισμένης κολύμβησης), δηλώνουν ότι εκτιμούν τις προσπάθειες της Διοίκησης του ΕΑΚ Αγίου Κοσμά και ιδιαίτερα του Προέδρου του κ. Πρίφτη, για την διάθεση του κλειστού καταδυτηρίου στην προετοιμασία των Εθνικών ομάδων των οποίων την τεχνική ευθύνη και έχουν.

ΠΗΓΗ: ΚΟΕ

TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ