ΞΙΦΑΣΚΙΑ

Ξιφασκία: Χρυσή η Γεωργιάδου και ασημένια η Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τασκένδης

Ξιφασκία: Χρυσή η Γεωργιάδου και ασημένια η Γκουντούρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τασκένδης
INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε για την Ελλάδα το παγκόσμιο κύπελλο σπάθης γυναικών στην Τασκένδη του Ουζμπεκιστάν αφού η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα κατέκτησαν την 1η και τη 2η θέση αντίστοιχα.

Ακόμα μία μεγάλη στιγμή είχαμε για την ελληνική ξιφασκία, αφού η Δέσποινα Γεωργιάδου και η Δώρα Γκουντούρα έφτασαν μέχρι τον τελικό στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Τασκένδης.

Οι δύο σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες επιβεβαίωσαν για μία ακόμα φορά τη μεγάλη τους κλάση φτάνοντας μέχρι το τέλος της διαδρομής με την Γεωργιάδου να επικρατεί 15-10 στον τελικό.

Έτσι, η αθλήτρια του Παναθηναϊκού κατέκτησε δεύτερο διαδοχικό χρυσό μετάλλιο μετά από αυτό του γκραν πρι της Τύνιδας.

Στην αντίπερα όχθη η Γκουντούρα, η οποία είναι μέλος της team future της BWIN, επέστρεψε στο βάθρο μετά το χάλκινο στο παγκόσμιο κύπελλο του Αλγερίου το Νοέμβριο.

Θυμίζουμε ότι οι δύο Ελληνίδες είχαν μονομαχήσει στον εμβληματικό τελικό του γκραν πρι της Ορλεάνης το 2021, στον οποίο νικήτρια ήταν η Γεωργιάδου με 15-14.

Οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις όμως δεν έχουν ολοκληρωθεί αφού αύριο οι δύο κορυφαίες Ελληνίδες θα αγωνιστούν μαζί με την Κλαίρη Μπένου στο ομαδικό με αρχικό στόχο την είσοδο τστις 8 καλύερες ομάδες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ