ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Ξιφασκία: Ήττα και αποκλεισμός για την Γκουντούρα

Η Δώρα Γκουντούρα συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της χώρας μας στην ξιφασκία και συνεχώς ανεβάζει τον πήχη
Η Δώρα Γκουντούρα συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της χώρας μας στην ξιφασκία και συνεχώς ανεβάζει τον πήχη © ΑΓΓΕΛΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ / AZSPORTSIMAGES.COM

Η Δώρα Γκουντούρα ηττήθηκε 15-8 από την Μισάκι Εμιούρα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τουρνουά της σπάθης στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε κακή μέρα βρέθηκε η Δώρα Γκουντούρα στον αγώνα της με την Μισάκι Εμιούρα για τη φάση των 32, ηττήθηκε 15-8 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ανήκει στην Team Future της bwin, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το άγχος της πρώτης συμμετοχής, καθώς και το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Γιαπωνέζας, που προηγήθηκε με 4-0.

Η Εμούρα είχε τον έλεγχο του αγώνα και στο τέλος της περιόδου προηγήθηκε με 8-3. Η Γκουντούρα προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει την πορεία της στη διοργάνωση.

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020 ΔΩΡΑ ΓΚΟΥΝΤΟΥΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ