THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Μηνάς Λυσάνδρου στο Show Must Go On

Ο Μηνάς Λυσάνδρου στο στούντιο του The Show Must Go On
Ο Μηνάς Λυσάνδρου στο στούντιο του The Show Must Go On PRINT SCREEN: SPORT24

Ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΦΗ, Μηνάς Λυσάνδρου, ήταν καλεσμένος στο σημερινό (02/06) The Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του, την πορεία του στην ΑΕΚ και τους Κρητικούς, αλλά και την προεδρία του στη Stoiximan Super League.

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος φιλοξένησε στο στούντιο του The Show Must Go On τον Μηνά Λυσάνδρου, Α' Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Κύπριος νομικός μίλησε μεταξύ άλλων για την καριέρα του, την πορεία του στην ΑΕΚ αλλά και την ομάδα του Ηρακλείου, όπως και τη θητεία του στην προεδρία της Stoiximan Super League.

Ακούστε ζωντανά την εκπομπή Show Must Go On.

  • Από το κινητό: Κατεβάστε το Tune in application και ακούστε καθημερινά από τις 12.00 την εκπομπή του Παντελή Διαμαντόπουλου.
  • Στο αυτοκίνητο μέσω του Android Auto ή Apple Car Play και της εφαρμογής Tune in αναζητήστε την εκπομπή The Show Must Go On και ακούστε ζωντανά καθημερινά από τις 12.00.
  • Όλες τις εκπομπές τις βρίσκετε και σε μορφή podcast μέσω SPOTIFY για να ακούτε το The Show Must Go On όποια στιγμή εσείς θέλετε.
TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΦΗ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ