Χουάντσο, Γκραντ και Παντελίδης παρακολούθησαν από κοντά τον τελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαλεφόλια

INTIME SPORTS / ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ παρακολούθησαν από κοντά τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Βαλεφόλια. Στο γήπεδο και ο Παύλος Παντελίδης.
Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Τζέριαν Γκραντ βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (18/3) στο ΔΑΚ Γλυφάδας για να δουν από κοντά τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Βαλεφόλια.
Οι δύο μπασκετμπολίστες των πρασίνων στηρίζουν συχνά τα άλλα τμήματα του συλλόγου και δίνουν το παρών σε αγώνες, όταν τους το επιτρέπουν οι δικές τους υποχρεώσεις. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Παύλος Παντελίδης.