ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Volleyleague γυναικών: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό η Κακουράτου

Η Ξένια Κακουράτου του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Volleyleague γυναικών 2019-2020 | Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020
Η Ξένια Κακουράτου του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τη Volleyleague γυναικών 2019-2020 | Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 EUROKINISSI SPORTS

Τη φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει ξανά η Ξένια Κακουράτου, η οποία επιστρέφει στο σύλλογο έπειτα από μία σεζόν.

Η Ξένια Κακουράτου είναι ξανά παίκτρια του Ολυμπιακού, αφού την Παρασκευή ανακοινώθηκε η επιστροφή της.

Η 27χρονη λίμπερο πέρυσι πραγματοποίησε την 4η θητεία της στον Πανναξιακό και φέτος επιστρέφει στον Πειραιά, όπου βρέθηκε το 2019-2020, κατακτώντας το νταμπλ στο βόλεϊ γυναικών.

"Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στον Ολυμπιακό και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου. Προσωπικά θα δώσω το μέγιστο των δυνατοτήτων μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ́ υγεία σε όλους μας και σύντομα γεμάτα γήπεδα με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας", δήλωσε.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για Κακουράτου

"Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Ξένια Κακουράτου. Η Ελληνίδα λίμπερο υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και επιστρέφει στην ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου μας".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ