VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League: Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου

Volley League: Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Φοίνικα ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Φοίνικα (12/11, 21.15) στο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου στη Volley League των ανδρών.

Το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ ξεχωρίζει στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League (4η αγωνιστική, κεκλεισμένων των θυρών, 12/11, 21:15 Live Streaming PAO TV).

Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καθώς ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει τη δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του.

Οι πράσινοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στη Νέα Σμύρνη από το Μίλωνα και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες ειδικά μετά και την καλή ευρωπαϊκή εμφάνιση που έκαναν στα μέσα της εβδομάδας με την Οντολένα Βόντα για το Τσάλεντζ Καπ.

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ έχει καλή παράδοση εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό και μάλιστα τη σεζόν 2021-22 οι συριανοί νίκησαν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με 3-0 στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Σύρου έχει μία ήττα εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό.

Η μονομαχία των "ασπρόμαυρων" της κατηγορίας θα έχουμε στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ προέρχεται από τη νίκη επί του Αριστοτέλη Σκύδρας που του έδωσε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα. Οι κρητικοί θέλουν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι σε ομάδα που στοχεύει στον τίτλο.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 σετ επί της Μοντάνα για το Τσάλεντζ Καπ. Ο δικέφαλος κάνει δεύτερη έξοδο από τη Θεσσαλονίκη και στοχεύει στην πρώτη εκτός έδρας νίκη και την τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Από τα πιο αμφίρροπα ματς της 4ης αγωνιστικής στη Volley League θα γίνει στο Ζηρίνειο όπου ο Α.Ο.Π. Κηφισιάς θα υποδεχτεί τον Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (4η αγωνιστική, γυμναστήριο Ζηρίνειο Κηφισιάς, 12/11, 21:30, Ε.Ρ.Τ.3 HD TV, Διαιτητές: Κουτσούλας, Ράντσιου).

Oι αναμετρήσεις των δύο ομάδων έχουν αναδειχτεί σε μεγάλα ντέρμπι και μάλιστα τη σεζόν 2021-22 έκριναν και την 5η θέση στην τελική κατάταξη την οποία πήρε ο Μίλων καθώς νίκησε με 3-0 σετ τον μεταξύ τους αγώνα της Β φάσης που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Η Κηφισιά προέρχεται από την πρώτη εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη ωστόσο στο Ζηρίνειο έχει δύο νίκες σε δύο αγώνες χωρίς απώλεια σετ.

Ο Μίλωνας πέρασε μία ονειρική εβδομάδα μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού που τον επέβαλε στη συνείδηση όλων ως μία ομάδα που μπορεί να κάνει μεγάλες εκπλήξεις στο εφετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα είναι φορμαρισμένη και θα έχει και στο πλευρό της περίπου 50 παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου μαζί με τους γονείς τους.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της αγωνιστικής

Παρασκευή 11/11

Φ.Ε.Σ.Αριστοτέλης Σκύδρας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 0-3

Σάββατο 12/11

  • 17.00 Ο.Φ.Η. - Π.Α.Ο.Κ.
  • 21.15 Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας
  • 21:30 Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Μίλων

Κυριακή 13/11

  • 18:00 Πήγασος Πολίχνης - Άθλος Ορεστιάδας

Βαθμολογία

  1. Ολυμπιακός 8
  2. Παναθηναϊκός 6
  3. ΠΑΟΚ 6
  4. Φοίνικας Σύρου 6
  5. Κηφισιά 6
  6. Μίλων 6
  7. Αριστοτέλης Σκύδρας 2
  8. Άθλος Ορεστιάδας 2
  9. ΟΦΗ 0
  10. Πήγασος Πολίχνης 0

Επόμενη αγωνιστική 19/11

  • Μίλων - Ο.Φ.Η.
  • Α.Ο. Φοίνικας - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
  • Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Πήγασος Πολίχνης
  • Π.Α.Ο.Κ. - Φ.Ε.Σ. Αριστοτέλης Σκύδρας
  • Άθλος Ορεστιάδας - Παναθηναϊκός Α.Ο.


TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ