VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Volley League γυναικών: Το πανόραμα των playoffs και τα δεδομένα στα τέσσερα ζευγάρια

Volley League γυναικών: Το πανόραμα των playoffs και τα δεδομένα στα τέσσερα ζευγάρια
INTIME SPORTS

Μετά από τα πρώτα παιχνίδια των playoffs στη Volley League γυναικών ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά. Τα δεδομένα στα τέσσερα ζευγάρια.

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην ημιτελική φάση των playoffs στη Volley League γυναικών πήραν ΑΕΚ, Άρης, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μετά τα πρώτα ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι η πρόκριση κρίνεται από τα αποτελέσματα που θα έχουν οι ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και επί της ουσίας οι τέσσερις προαναφερθείσες θέλουν δύο σετ στις ρεβάνς απέναντι σε ΠΑΟΚ, Θέτις, Λαμία και ΑΟ Θήρας αντίστοιχα.

Στην περίπτωση που και οι δύο διαγωνιζόμενες ομάδες έχουν από μία νίκη, στους δύο μεταξύ τους αγώνες, δημιουργείται βαθμολογία (3 βαθμοί για νίκη με 3-0 ή 3-1 σετ, 2 βαθμοί για νίκη με 3-2 σετ, 1 βαθμό για ήττα με 2-3 σετ και Ο βαθμοί για ήττα με 1-3 και 0-3 σετ). Εάν με την βαθμολογία αυτή έχουν τους ίδιους βαθμούς, τότε μετά τη λήξη του 2ου αγώνα θα διεξάγεται Χρυσό Σετ (golden set-σετ ισοπαλίας) στους δεκαπέντε (15) πόντους με ελάχιστο προβάδισμα δύο (2) πόντων, όπως ισχύει σε όλα τα άλλα σετ.

Οι ηττημένες ομάδες δεν θα δώσουν άλλους αγώνες και θα καταλάβουν τις θέσεις από 5 έως και 8 της Τελικής Βαθμολογικής Κατάταξης σύμφωνα με τη σειρά που τερμάτισαν μεταξύ τους στον Τελικό Βαθμολογικό Πίνακα στην Α’ Φάση του πρωταθλήματος.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα

Πρώτος αγώνας

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022

  • ΑΣΠ Θέτις - Άρης 1-3
  • ΑΟ Λαμίας 2013 - Ολυμπιακός ΣΦΠ 1-3
  • ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 3-1
  • ΑΟ Θήρας - Παναθηναϊκός ΑΟ 1-3

Δεύτερος αγώνας

Σάββατο 16 Απριλίου 2022

  • Μίκρα 18.30: Άρης - ΑΣΠ Θέτις
  • «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 19.00: Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΟ Λαμίας 2013
  • Αγίου Θωμά Μαρούσι 20.30: Παναθηναϊκός ΑΟ - ΑΟ Θήρας

Κυριακή 17 Απριλίου 2022

  • PAOK Sports Arena 15.00: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Τα ζευγαρώματα στην τετράδα

  • Νικητής ζευγαριού Ολυμπιακός / Λαμία - Νικητής ζευγαριού Άρης / Θέτις
  • Νικητής ζευγαριού Παναθηναϊκός / ΑΟ Θήρας - Νικητής ζευγαριού ΑΕΚ / ΠΑΟΚ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις έδρες των ομάδων εναλλάξ αρχής γενομένης από την έδρα της ομάδας με τη μεγαλύτερη βαθμολογία.

Για τον καθορισμό της έδρας του πρώτου αγώνα, για οποιαδήποτε θέση, θα λαμβάνεται υπόψη η Τελική βαθμολογική κατάταξη των ομάδων της Α Φάσης.

Οι νικητές των αγώνων Play Off 1-4 προκρίνονται στους αγώνες Play Off 1-2 και οι ηττημένες ομάδες στους αγώνες Play Off 3-4.

Στον τελικό θα προκριθούν οι δύο ομάδες που θα παλέψουν στις τρεις νίκες για τον τίτλο στην Volley League των γυναικών.


TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ