VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Volley League γυναικών: Δυνατό ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, δοκιμασία για ΠΑΟΚ

Volley League γυναικών: Δυνατό ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, δοκιμασία για ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό και ο αγώνας των δύο αήττητων της Volley League (ΠΑΟΚ - Μαρκόπουλο) ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Η αναμέτρηση του Π.Α.Ο.Κ. με το Μαρκόπουλο στη Θεσσαλονίκη και το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στην Α.Ε.Κ. και στον Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών.

Ο Δικέφαλος του Βορρά και η ομάδα των Μεσογείων είναι οι δύο αήττητες ομάδες στο πρωτάθλημα και ο μεταξύ τους αγώνας στο «Παλατάκι» θα κρίνει την ομάδα που θα βρεθεί στη κορυφή της βαθμολογίας. Αμφότερες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

«Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον αντίπαλό μας, ο οποίος παίζει πολύ καλά. Έχουμε καλές αθλήτριες. Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Παίζουμε στην έδρα μας ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τη νίκη» δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός του Π.Α.Ο.Κ. Μάρκο Φενόλιο, ενώ ο συμπατριώτης του προπονητής του Μαρκόπουλου Τζιανγκρόσι Πασκουαλίνο συμπλήρωσε: «Προερχόμαστε από τέσσερις συνεχόμενες νίκες, όπου κάναμε καλές εμφανίσεις και αυτό μας χαροποιεί. Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πιθανότατα η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα αυτή τη περίοδο και πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ απέναντί του. Σημασία σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει τόσο το αποτέλεσμα, αλλά η συνεχής πρόοδός μας. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, χωρίς φόβο γιατί δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Τα βλέμματα συγκεντρώνει και το παιχνίδι της Α.Ε.Κ. με τον Παναθηναϊκό. Στην Ένωση ντεμπούτο θα κάνει ο Τούρκος προπονητής Γιουνούς Οτσάλ, που μέχρι πρότινος ήταν άμεσος βοηθός του ομοσπονδιακού προπονητή Μαρτσέλο Αμποντάνζα στην Türk Hava Yolları.

«Πρώτα απ' όλα χαίρομαι που είμαι πάλι στην Ελλάδα, μετά την παρουσία μου στο επιτελείο της Εθνικής γυναικών. Ήμουν ενθουσιασμένος όταν με πλησίασε η Α.Ε.Κ. και έχουμε τους ίδιους στόχους με τον σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Μαρτσέλο Αμποντάνζα που μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω στην Ελλάδα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, αλλά στεναχωρημένος παράλληλα που έφυγα» είπε αρχικά ο Γιουνούς Οτσάλ και συνέχισε: «Πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και γι' αυτό θα δουλέψουμε. Είναι η πρώτη μου εμπειρία ως πρώτος προπονητής αλλά στο παρελθόν έχω περάσει από όλα τα πόστα και ξέρω τι να περιμένω. Είμαι έτοιμος για τη πρόκληση. Ξεκινάμε με ένα μεγάλο ντέρμπι και δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε. Έχουμε όμως έμπειρες αθλήτριες και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζω την ιστορία και υπόσχομαι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, όπως και όλη η ομάδα».

Από τη πλευρά της, η διεθνής ακραία του Παναθηναϊκού Ασημίνα Νικολογιάννη δήλωσε για το παιχνίδι με την Α.Ε.Κ.: «Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους με μας. Η Α.Ε.Κ. έχει δύσκολη έδρα αλλά έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και είμαστε έτοιμες να δώσουμε το 100% για ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα και μια καλή παρουσία».

Στο «Χαλκιοπούλειο» της Λαμίας το Αιγάλεω θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ενώ ο γηπεδούχος Α.Ο. Λαμίας 2013 στοχεύει στην επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί ήττες.

Ο Άρης θέλει να βρει ξανά τα πατήματά του απέναντι στον Ζ.Α.Ο.Ν., με την ομάδα της Κηφισιάς να στοχεύει σε καλή εμφάνιση απέναντι στις «κιτρινόμαυρες».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση του Α.Ο. Θήρας με τη Θέτιδα Βούλας στη Σαντορίνη, ενώ το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής θα ολοκληρωθεί με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται το βράδυ του Σαββάτου τον ανεβασμένο Ηλυσιακό.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

  • 17.00: Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil
  • 18.00: Α.Σ. Άρης - Ζ.Α.Ο.Ν.
  • 18.00: Α.Ο. Λαμίας 2013 - Α.Ο. Αιγάλεω
  • 18.45: Α.Ε.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.
  • 19.00: Α.Ο. Θήρας - Α.Σ.Π. Θέτις
  • 20.00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Ηλυσιακός Α.Ο.

Βαθμολογία

  1. ΠΑΟΚ 12
  2. ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil 11
  3. Παναθηναϊκός ΑΟ 9
  4. Ολυμπιακός ΣΦΠ 9
  5. ΑΕΚ 8
  6. ΑΟ Ηλυσιακός 6
  7. ΑΣΠ Θέτις 5
  8. ΑΟ Θήρας 5
  9. ΑΣ Άρης 5
  10. ΑΟ Λαμίας 2013 2
  11. ΖΑΟΝ 0
  12. ΑΟ Αιγάλεω 0

Επόμενη αγωνιστική

  • ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil - Ολυμπιακός ΣΦΠ
  • ΑΣ Άρης - ΠΑΟΚ
  • ΑΟ Αιγάλεω - ΑΟ Θήρας
  • ΖΑΟΝ - Παναθηναϊκός ΑΟ
  • ΑΣΠ Θέτις - ΑΕΚ
  • ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Λαμίας 2013
TAGS VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ