VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League ανδρών: Άρχισε διαδικασίες για χορήγηση wild card η Λίγκα, τελειώνει η ΑΕΚ και περιμένει Φοίνικα

Ο Παντελής Ταρνατόρος
Ο Παντελής Ταρνατόρος INTIME SPORTS

Η ΕΣΠΑ ανακοίνωσε την έναρξη διαδικασίας χορήγησης wild card για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ να είναι η ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα αντικατασταθεί. Σε αναμονή και για τον Φοίνικα.

Η υπομονή της ΕΣΠΑ για την ΑΕΚ φαίνεται ότι εξαντλήθηκε με την Λίγκα να ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για τη χορήγηση wild card.

Την ίδια ώρα υπάρχει αναμονή για το τι θα συμβεί και με τον Φοίνικα Σύρου ο οποίος προσπαθεί να κατεβάσει ομάδα και να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Επιπρόσθετα αναβλήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου με στόχο να ολοκληρωθεί η διαδικασία με τη wild card.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ολοκληρώθηκε η σημερινή (30/8) έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.Α.Π. και αποφασίστηκε:

1. Να ενεργοποιηθεί η διαδικασία μιας wild card σε ομάδα που θα καλύψει την 10η θέση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος. Εντός των ημερών θα συμφωνηθούν οι όροι της διακήρυξης (wild card) με την ΕΟΠΕ και στη συνέχεια θα κοινοποιηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο σωματείο.

2. Αναβάλλεται η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2023-24 που ήταν προγραμματισμένη για τις 11 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα ώστε να δοθεί χρόνος για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την wild card. Η κλήρωση θα γίνει εντός Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΑΕΚ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ