ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Τζουλιάνι: "Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά, βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα"

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ | 1 Απριλίου 2023
Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ | 1 Απριλίου 2023 EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, υποστήριξε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και κέρδισε δίκαια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι, μετά την ολοκλήρωση του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για την κατάκτηση του τίτλου και υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ διανύει μια εξαιρετική περίοδο.

Χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός τόνισε:

"Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στη διάρκεια του αγώνα, υποφέραμε πολύ. Νομίζω πως έκανε τη διαφορά η κόντρα μπάλα. Ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στα ράλι που υπήρχαν στο παιχνίδι. Έπαιξαν καλά. Σε κάθε περίοδο μία ομάδα βρίσκεται σε φόρμα. Αυτή είναι η στιγμή του ΠΑΟΚ που βρίσκεται τώρα σε εξαιρετική φόρμα.

Τώρα πρέπει να επανέλθουμε. Να τελειώσουμε γρήγορα τον ημιτελικό του πρωτθλήματος με τον Μίλωνα και να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για τους τελικούς".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ