VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Τζουλιάνι: "Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε, παίξαμε αγώνα υψηλού επιπέδου"

Τζουλιάνι: "Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε, παίξαμε αγώνα υψηλού επιπέδου"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Τζουλιάνι στάθηκε στην άνοδο των παικτών του στην επίθεση, ενώ από την πλευρά του ο Ραφαήλ Κουμεντάκης στάθηκε στην παρουσία του κόσμου.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 σετ στο Μελίνα Μερκούρη, όμως ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή, επικράτησε 3-2 σετ και έκανε το 2-1 στη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: "Μίλησε το βόλεϊ που ξέρουμε. Στα δύο πρώτα σετ ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Δεν κάναμε πολλά λάθη αλλά δεν παίζαμε όπως θέλαμε. Στην συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοσή μας στην επίθεση που ήταν και το κλειδί. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι με λίγα λάθη και για τις δύο ομάδες και αυτό βοήθησε να παίξουμε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου».

Ο ακραίος του Ολυμπιακού Ραφαήλ Κουμεντάκης τόνισε: "Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κάναμε. Είναι δύσκολο όταν χάνεις έναν τελικό στην Θεσσαλονίκη και στην έδρα σου να είσαι 0-2 σετ πίσω και να νικάς. Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ώθηση για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη. Τα καλύτερα όμως είναι μπροστά μας".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ