ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το ευχαριστώ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και στη διοίκηση του ΣΕΦ

CEV CHALLENGE CUP 2022-2023 /  /  -    (  / EUROKINISSI)
CEV CHALLENGE CUP 2022-2023 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και εκείνη του ΣΕΦ για την άρτια διοργάνωσης του τελικού του Challenge Cup.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/03) ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Challenge Cup και με ανακοίνωσή του έσπευσε να ευχαριστήσει όσους συνέβαλαν στην άρτια διοργάνωση.

Ξεχωριστές ευχαριστίες απεύθυνε στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός και συγκεκριμένα στον Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θέλει να ευχαριστήσει τους συντελεστές της άρτιας διοργάνωσης του τελικού του Challenge Cup.

Συγκεκριμένα, απευθύνει θερμές ευχαριστίες στη Διοίκηση της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ειδικότερα στους προέδρους, κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στη Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι οποίοι αμφότεροι συνέβαλαν τα μέγιστα, προκειμένου οι φίλαθλοι της ομάδας μας να απολαύσουν μια ιστορική βραδιά γεμάτοι περηφάνια.

Για την ομαλή διεξαγωγή τέτοιων διοργανώσεων ευρωπαϊκής εμβέλειας και την πρόοδο του ελληνικού αθλητισμού, τέτοιες συνέργειες πρέπει να επιτυγχάνονται διαρκώς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CHALLENGE CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ