ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Θέτις - ΑΟ Θήρας 1-3: Ξανά στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα της Σαντορίνης

Θέτις - ΑΟ Θήρας 1-3: Ξανά στον τελικό του Κυπέλλου η ομάδα της Σαντορίνης
INTIME SPORTS

Με πλουραλισμό στην επίθεση ο ΑΟ Θήρας επικράτησε 3-1 σετ της Θέτιδας και προκρίθηκε ξανά στον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών.

Ο ΑΟ Θήρας θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου στο βόλεϊ γυναικών. Η ομάδα της Σαντορίνης μετά ένα γεμάτο ματς επικράτησε 3-1 σετ της μαχητικής Θέτιδας Βούλας.

Το ματς ξεκίνησε εντυπωσιακά με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο. Η Θέτιδα με πρωταγωνίστρια την Ανθούλη ήταν μπροστά στο σκορ με τον ΑΟ Θήρας να προσπερνά στα μισά και προηγείται με 16-18.

Σε εκείνο το σημείο η Μαρία Αποστολάκη άλλαξε τα δεδομένα του σετ με τα σερβίς της. Όταν έφυγε από εκεί η Θέτις ήταν μπροστά με 22-19 και στη συνέχεια έφτασε στο 24-19.

Τότε είχαμε νέα ανατροπή σκηνικού με τα σερβίς της Λαμπρινής Κωνσταντινίδου που χάλασε την υποδοχή της Θέτιδας και έσβησε όλα τα σετ μπολ του συλλόγου της Βούλας. Το σετ οδηγήθηκε σε παράταση εκεί όπου ο ΑΟ Θήρας ολοκλήρωσε την ανατροπή κατακτώντας το με 28-26.

Στο δεύτερο σετ η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε από την αρχή μπροστά στο σκορ και παρά την προσπάθεια της Θέτιδας οι παίκτριες του Παπαδόπουλου κατάφεραν να καθαρίσουν το σετ με 25-19 κάνοντας το 2-0 στα σετ.

Αντιστρόφως ανάλογη ήταν η εικόνα του δεύτερου σετ. Η Θέτις με όπλο το σερβίς της κατάφερε αρχικά να προηγηθεί με 11-8. Στη συνέχεια με την Ανθούλη να παίρνει διαδοχικούς άσους η διαφορά έφτασε στο 19-9 με τις παίκτριες του Ρούση να μειώνουν τελικά σε 2-1 κατακτώντας το σετ με 25-17.

Η Θέτις είχε επιστρέψει στο ματς, αλλά η εκκίνηση του δ’ σετ βρήκε τον ΑΟ Θήρας να προηγείται με 1-6 (άσος Κωνσταντινίδου) και να φτάνει στο 3-10 (άουτ Δραγουμάνου). Στο 7-12 η Θέτις έτρεξε σερί 3-0 για το 10-12 για να ακολουθήσει ένα τρομερό ράλι που έκλεισε υπέρ του ΑΟΘ, το μπλοκ του οποίου λειτούργησε εξαιρετικά σε εκείνο το σημείο στις κόντρα μπάλες των αντιπάλων (11-14, 12-15) για να έχουμε το 12-16 με επίθεση της Άμποτ.

Το λάθος πλασέ της Άκτας διαμόρφωσε το 14-19 κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της Θέτιδας με τον ΑΟΘ να φτάνει το 17-23 με άσο της Γκόλτσιου και στο ματς μπολ με χαμένο σερβίς της Άκτας. Η Περάλτα έσβησε το πρώτο, αλλά το νέο χαμένο σερβίς έδωσε τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα της Σαντορίνης.

Θέτις - ΑΟ Θήρας 1-3

Τα σετ: 26-28, 19-25, 25-17, 20-25

Θέτις: Ανθούλη, Ρουσνατσένκο, Σιρίνινα, Ακτας, Παπαγεωργίου, Περάλτα και λίμπερο η Μανιατόγιαννη

ΑΟ Θήρας: Κωνσταντινίδου, Χόλστον, Μίτροβιτς, Άμποτ, Αργυρίου, Διάλλα και λίμπερο η Αρτεκιανού

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ