Τα Κύπελλα στον Λευκό Πύργο

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το μεσημέρι η φωτογράφηση της ομάδας βόλει του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.
Στον Λευκό Πύργο βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/5) το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας.
Η φωτογράφηση που πάντα γίνεται μετά από μεγάλες επιτυχίες πραγματοποιήθηκε στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης (στον Λευκό Πύργο) και εκεί υπήρχαν τα δύο τρόπαια που πήρε φέτος ο “Δικέφαλος”.
Ο κόσμος χαιρετούσε τους πρωταγωνιστές, το κλίμα ήταν πολύ καλό, τα χαμόγελα πολλά και την παράσταση έκλεψε ο Ρανγκέλ ο οποίος έβαζε τον Καλμαζίδη και τους συμπαίκτες του να βάζουν τις υπογραφές τους σε μια φανέλα του και στήριγμα προκειμένου να υπογράψουν ήταν η… πλάτη της κοπέλας του.