ΒΟΛΕΪ

Στον Παναθηναϊκό ο Λεώνης!

Στον Παναθηναϊκό ο Λεώνης!
Λεωνης

Ο Αλέκος Λεώνης αποχωρεί απο την Εθνική ομάδα και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού!

Πιο έμπειρα χέρια από αυτά του ομοσπονδιακού τεχνικού, δεν θα μπορούσε να βρει ο Παναθηναϊκός μετά το διαζύγιο με τον Μάριο Μπερούτο. Οι "πράσινοι" συμφώνησαν με τον Αλέκο Λεώνη ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας, για τα επόμενα δύο χρόνια.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πριν από λίγο καιρό είχε απορρίψει πρόταση του Ολυμπιακού για να αφοσιωθεί στην Εθνική ομάδα, όμως τελικα έδωσε τα χέρια με τη νέα διοίκηση των "πρασίνων", που του κατέθεσε πρόταση μετά το "ναυάγιο" με τον Ρομπέρτο Σερνιότι.

Ο Αλέκος Λεώνης θα αποτελέσει παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αφού θα παραδώσει τα σκήπτρα μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Λιγκ, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ: "Ο ομοσπονδιακός προπονητής Αλέκος Λεώνης μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Θανάση Μπελιγράτη του ανακοίνωσε την πρόθεση του να αποδεχτεί πρόταση συνεργασίας του Παναθηναϊκού για διετές συμβόλαιο.

Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης εξέφρασε στον κύριο Αλέκο Λεώνη την ίδια θέση που είχε εκφράσει στον ίδιο και στον Ολυμπιακό πριν από τρεις μήνες όταν υπήρξε και πάλι ανάλογη πρόταση συνεργασίας".

Οσον αφορά τον σχεδιασμό της ομάδας, οι "πράσινοι" έχουν συμφωνήσει μ' όλους σχεδόν τους Ελληνες παίκτες που είχαν στο ρόστερ, ενώ έχουν καταλήξει σε συμφωνία και με τον Βέλγο πασαδόρο Φρανκ Ντεπέστελε που παλιότερα είχε φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή.

Παράλληλα, βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με Λιονέλ Μάρσαλ που αγωνιζόταν στη Ρόμα. Ο Κουβανός έχει ιταλικό διαβατήριο κι έχει σχεδόν συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό. Αυτό θα σημάνει αυτόματα και την οριστική αποχώρηση του Ντάντε.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ